Τι θα δούμε από τον Γιάννη Καλαβριανό μες στους επόμενους μήνες

kalabrianos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Θα συμπράξει με την Χριστίνα Μαξούρη στο Φεστιβάλ Αθηνών και θα επαναλάβει του χρόνου την φετινή επιτυχία του στο ΚΘΒΕ.

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στην αρχή της φετινής θεατρικής σεζόν με το ιδιόμορφο πρότζεκτ του, «Phone Home» στο Θέατρο Σφενδόνη και μετέπειτα με τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» της Έμιλι Μπροντέ στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ο Γιάννης Καλαβριανός ετοιμάζεται για τη συνέχεια.

Το καλοκαίρι θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017, όπου στο πλαίσιο της ενότητας «Ποιητικά και Μουσικά Πάθη» θα αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια της μουσικής παράστασης «20+1 μεταπολεμικά λαϊκά τραγούδια με μπαρόκ ορχήστρα», που θα παρουσιαστεί στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Νέες αφίξεις στον χώρο της γεύσης, κριτικές εστιατορίων και όλα τα γαστρονομικά νέα

Πρόκειται ουσιαστικά για μια συναυλία λαϊκών τραγουδιών παιγμένων με μπαρόκ ορχήστρα, μια ιδέα της Χριστίνας Μαξούρη, που θα επιλέξει και θα ερμηνεύσει τα τραγούδια και σε μεταγραφή μουσικού υλικού και ενορχήστρωση Μιχάλη Παπαπέτρου.

Και από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη θα μετακομίσει και πάλι από Οκτώβριο ο Γιάννης Καλαβριανός, για να επαναλάβει με τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη», που αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΚΘΒΕ τη φετινή σεζόν, με μέσον όρο 397 θεατών σε κάθε παράσταση.