Μαθαίνουμε αυτοάμυνα και κάνουμε το καλύτερο δώρο στον εαυτό μας

gunaikeia-autoamuna
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2017

Η αυτοάμυνα, για εμάς τις γυναίκες, δεν είναι πολυτέλεια, είναι μάλλον ανάγκη και τώρα έχουμε τη δυνατότητα να μυηθούμε στον κόσμο της αυτοπροστασίας μέσα από ένα σεμινάριο.

Το σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, οι οποίες επιθυμούν να μάθουν πώς μπορούν να αμύνονται αποτελεσματικά. Θα πραγματοποιηθούν δύο τρίωρες συνεδρίες κατά τις οποίες θα διδαχτούμε και θα εξασκηθούμε πρακτικά πάνω σε ουσιαστικές τεχνικές αυτοάμυνας.
Μέσω της διαδικασίας, θα μάθουμε πώς να συντονίζουμε τον νου και το σώμα μας, αποκτώντας έτσι αυτοέλεγχο που είναι και το προαπαιτούμενο για ορθή δράση. Είναι πολλά τα οφέλη από την εκμάθηση γυναικείας αυτοάμυνας, τόσο στο φυσικό επίπεδο (ουσιαστική προστασία δική μας και των προστατευόμενων μας από μορφές βίας), όσο και στο ψυχολογικό επίπεδο (έλεγχος του φόβου και άλλων κατώτερων συναισθημάτων, λ.χ. αίσθημα ανημποριάς και αδυναμίας). Η γυναικεία αυτοάμυνα μπορεί να σώσει ζωές και συμβάλλει σημαντικά στην ανάκτηση αυτοπεποίθησης καθώς εδραιώνει μέσα μας ένα αίσθημα ασφάλειας και της σιγουριάς.

Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία επί του αντικειμένου. Το σεμινάριο παραδίδει ο Μάνος Βεζύρης, αθλητής πολεμικών τεχνών, από το 2003. Ασκείται στο Hapkido, Tae kwon Do, Brazilian jiu jitsu και στην πυγμαχία. Έχει το πρώτο Dan στο Hapkido.

Πρόγραμμα σεμιναρίου
Σάββατο 27 Μαΐου: 10.00 - 13.30 και Κυριακή 28 Μαΐου: 10.00 - 13. 30
Κόστος και για τις δύο συνεδρίες: 40 ευρώ

Πληροφορίες για το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο και εγγραφές: Ο Σπόρος. Τηλέφωνα: 28920 45062, 693 7198662 και [email protected]