Ολόκληρο το καλοκαίρι σε τέσσερις τάσεις-προτάσεις

floral-foremata-pasarela-moda-kalokairi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΜΑΙΟΥ 2017

Oι τάσεις του καλοκαιριού, λίγο πριν συρρικνωθούν για το σακβουαγιάζ αλλάζουν. Γίνονται πιο ευέλικτες και ευπροσάρμοστες. Τις έχουμε αποκωδικοποιήσει, τις έχουμε δει στις βιτρίνες, ίσως και στα δοκιμαστήρια και αν δεν έχουμε τη διάθεση ή τα χρήματα μπορούμε τουλάχιστον να μπούμε στο πνεύμα. της Σάντυς Τσαντάκη

1. Τα παντελόνια της σεζόν κονταίνουν για να αποκαλύψουν τους αστραγάλους. Στην ανάγκη κόψτε το λιγότερο αγαπημένο σας, εφαρμοστό τζιν ή απλώς γυρίστε το ρεβέρ. Δυο φορές είναι αρκετές. Και παίξτε με τα υπόλοιπα αξεσουάρ. Πάνινα φλατ ή ψηλοτάκουνα πέδιλα. 

2. Η γκαρνταρόμπα μας γίνεται πιο σπορ. Η τάση, όπως έχουμε πει ξανά και ξανά, λέγεται athleisure και πρόκειται για ρούχα που φοριούνται και εκτός γυμναστηρίου. Όχι φόρμες βελουτέ με τσέπες σετάκια. Σορτς (με δικό του εσώρουχο), ζακέτες (σούπερ λάιτ), καινούργια υλικά, φερμουάρ, μπούστο ραμένο στο τοπ... Ρούχα που αναπνέουν και μας κολακεύουν. 

@fashionedchicstyling

3. Εμπριμέ διακοπές. Για τους επόμενους μήνες, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, ας ξεχάσουμε για λίγο το μαύρο. Για λίγο παραπάνω χρώμα, μπορούμε να εμπνευστούμε από τους σχεδιαστές και να ξαναδούμε τις ντουλάπες μας. Χωρίς να ξεχνάμε ότι το λευκό κυριαρχεί πάντα, ειδικά στο ελληνικό καλοκαίρι. 

4. Ασυμμετρία. Η γεωμετρία ανέκαθεν  έπαιζε σαν πρόταση. Αλλά ειδικά τώρα που αποκαλύπτει μικρές πτυχές του γυναικείου σώματος μπορούμε να κάνουμε μια μικρή επανάληψη. Και να επιδιώξουμε να βρούμε ασύμμετρα ολόσωμα μαγιό αλλά και μπικίνι, φορέματα που παίζουν με διαφορετικές προοπτικές, αφήνουν γυμνό τον έναν ώμο... Έχετε δοκιμάσει να δέσετε το αγαπημένο σας μαντήλι σαν τοπ με έναν ώμο; Φορέστε το με μαγιό και τζιν και απολαύστε την αναρχία της μόδας. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr