Θα δοκιμάζατε ποτέ κίτρινο ρουζ;

yellow-makeup-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2017

Το είδαμε κι αυτό. Κίτρινα μάγουλα, κίτρινα βλέφαρα, μια έντονη απόχρωση που απλώνεται στα πρόσωπα των μοντέλων, των ηθοποιών, των πρωταγωνιστών του Instagram. Nα το δούμε προτού το απορρίψουμε; της Σάντυς Τσαντάκη

Όλα ξεκίνησαν με την Rihanna και την εμφάνιση της στο Met Gala, το πιο φωτογενές κόκκινο χαλί της χρονιάς. Σε μια εποχή που οι γυναίκες επαναστατούν και εμφανίζονται χωρίς καθόλου μακιγιάζ και άλλες επιμένουν να προσθέτουν βλεφαρίδες, χείλη, μαλλιά, οι μακιγιέρ δοκιμάζουν διαρκώς τα όρια μας.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα της κίτρινης μπογιάς που έρχεται να αντικαταστήσει το κλασικό ρουζ, ή ακόμη και την σκιά. Μοιάζει συμπαθητικό σαν αϊλάινερ. Κάτω από το μάτι. Ή με σκιά στην απόχρωση της ...μπανάνας. 

Και μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ροζ, φούξια, τερακότα, στα μήλα του προσώπου, όμως φαίνεται ότι μπορούμε να παίξουμε και να πειραματιστούμε κι άλλο. 

Μουσική, Εικαστικά, Βιβλίο και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης 

Μπλόγκερ στο Instagram παίζουν με το κίτρινο και θυμίζουν εξωγήινες με στιλ. Ειδικά αν έχουν βάλει και κίτρινο κραγιόν. Κι επειδή δεν υπάρχει καν στο εμπόριο, δανείζονται την κίτρινη απόχρωση από την χρωματιστή παλέτα και απλώνουν με το μεγάλο πινέλο. Τι να πούμε; Μόδα είναι θα περάσει... Πρωταγωνιστεί η Μαρία με τα κίτρινα. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr