Όταν η ομορφιά φοράει καπέλο

diasimoi-kapela
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2017

Παρά θιν’ αλός. Ο καιρός ευνοεί τις τολμηρές. Κι εμείς ετοιμαζόμαστε να αλλάξουμε τη διάθεσή μας, να φορέσουμε μαύρα γυαλιά και υπέροχα μαντήλια στα μαλλιά και να καθίσουμε αναπαυτικά στις σεζ-λονγκ. 'Η έστω στις πετσέτες μας. Ακόμη να φορέσετε αντηλιακό και καπέλο;

Ας ξεκινήσουμε από το χθες για να φτάσουμε στο σήμερα. Η αύρα της Brigitte Bardot, της Grace Kelly, της Romy Schneider μας ταξιδεύει στη Γαλλική Ριβιέρα, στις χρυσές εποχές του Σεν Τροπέ, των Καννών, της Νίκαιας, εκεί που γεννήθηκε η ωραιότερη μόδα της παραλίας, το Chanel No5, ο Μεγάλος Γκάτσμπι, οι στάρλετ, οι αληθινοί αριστοκράτες. 

Όλα τα βιβλία, οι ταινίες, τα σάουντρακ, οι επιδείξεις, μας κλείνουν συνωμοτικά το μάτι. Μαζί και η Gwyneth Paltrow στο Talented Mr Ripley. Τα φλας αστράφτουν ακόμη στην Κυανή Ακτή, ο ήλιος αγκαλιάζει το δέρμα μας, τα προϊόντα ομορφιάς κλέβουν λίγες ηλιαχτίδες για να δοκιμάσουμε σορμπέ αποχρώσεις.

Η ομορφιά για το καλοκαίρι του 2017 είναι νοσταλγική. Ετοιμαστείτε να περπατήσουμε με στυλ στην Cote d’ Azur, στην «φωτογενή» ακτή των 140 χιλιομέτρων, την παραλία των σταρ, την είσοδο του παραδείσου. Αλλά και στις υπέροχες ελληνικές ακτές, από τώρα μέχρι (και) τον Οκτώβριο. Με ασορτί μακιγιάζ. Μαντήλια στα μαλλιά. Υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr