Όταν οι σταρ παίζουν με τα μαλλιά τους

emma-stone-ksanthia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2017

Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις αναγνωρίσιμα πρόσωπα να παίζουν με τα μαλλιά τους, να αλλάζουν χρώμα, μήκος, χτένισμα και στο τέλος να δυσκολευόμαστε να τα αναγνωρίσουμε. Πάμε να δούμε το πριν και το μετά; της Σάντυς Τσαντάκη

Όχι ότι δεν το κάνουμε κι εμείς. Είναι δημιουργικός ο πειραματισμός, αρκεί να μην το παρακάνουμε. Στην περίπτωση της Emma Stone που την γνωρίσαμε περισσότερο σαν κοκκινομάλα, απ' ό,τι δείχνουν οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες, θέλησε να γίνει πλέον ξανθιά στη ζωή της και να αναζητήσει νέους ρόλους μάλλον… Είναι τόσο όμορφη και φωτεινή, που μας αρέσει και με τις δύο αποχρώσεις στα μαλλιά της. 

Είναι και η πρώην του Tom Cruise, Katie Holmes, που σκούρυνε λίγο τα μαλλιά της, για ένα πιο ζεστό καστανό, και από μακριά με σκάλες, προτίμησε να εμπιστευτεί τον κομμωτή της για το καλοκαίρι και να παίξει με μαλλιά, πάλι με κίνηση, αυτή τη φορά μέχρι τους ώμους. Μας αρέσει το αποτέλεσμα γιατί μοιάζει φυσικό και καθόλου στημένο. 

Όσο για την Katy Perry που κάθε φορά που εμφανίζεται και μία άλλη, φαίνεται ότι μιμήθηκε το παράδειγμα της Miley Cyrus (ή έχει τον ίδιο κομμωτή με τη σταρ της ποπ) για να κόψει τα μαλλιά της κοντά, αγορίστικα και να τα βάψει πλατινέ. Δεν ανησυχούμε. Στην επόμενη εμφάνισ;h της μπορεί να έχει μαλλιά μέχρι τη μέση. Και μοβ. Η Nicki Minaj έχει προσθέσει τόσα extensions που κινδυνεύει να σκουπίζει και το πάτωμα. 

Υπάρχουν κι άλλες αλλαγές στο «μενού». Η Lady Gaga εμφανίστηκε στα γενέθλια του Εlton John με καστανά μαλλιά και σινιόν. Θα τα κρατήσει άραγε έτσι; Και η Uma Thurman έγινε μελαχρινή. Η Selena Gomez έκοψε τα μαλλιά της μέχρι τους ώμους, όπως και η Penelope Cruz. Αν αρέσουν στον Javie Bardem και στον Pedro Almodovar, όλα καλά… 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr