Μήπως η Diane Keaton είναι γεννημένη διακοσμήτρια;

diane-keaton-house-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2017

Αν δεν ήταν ηθοποιός, θα μπορούσε αν είναι διακοσμήτρια. Η Diane Keaton ανακαινίζει σπίτια, τα διακοσμεί με τον δικό της τρόπο και μετά τα πουλάει. Ποιο είναι το τελευταίο της απόκτημα προς πώληση; της Σάντυς Τσαντάκη

Ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης. Η Diane Keaton λατρεύει τη διακόσμηση και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Στον ελεύθερό της χρόνο, η 71χρονη σταρ αλλάζει και πουλάει σπίτια που απέκτησε με τα χρόνια στην Καλιφόρνια.

Από σπίτια με αρχιτεκτονική από τη δεκαετία του '20 μέχρι υπερπαραγωγές στο Μπέβερλι Χιλς. Και τώρα, με 16 εκ. δολάρια, μπορεί κανείς να αποκτήσει το σπίτι της Diane Keaton στη Laguna Beach. 

Κλασική διακόσμηση, μπεζ καναπέδες, ξύλινα τραπέζια με λεπτομέρειες, μεγάλα παράθυρα, μαξιλάρες, φωτογραφικά λευκώματα, κεριά, χαλιά, θέα στη θάλασσα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα σπίτι που έζησε κάποτε μια γυναίκα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο σινεμά; 

Έχει αποσπάσει και Όσκαρ. Αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι το 2004 για 7.5 εκ. δολάρια. Το ανακαίνισε και έμεινε εκεί, ένα σπίτι που χτίστηκε το 1928. Τέσσερις κρεβατοκάμαρες και έξι μπάνια. Eπιρροές από ισπανική τέχνη και αισθητική. Χρωματιστά πλακάκια στη σκάλα. Μια πελώρια κουζίνα και μια ακόμη μεγαλύτερη τραπεζαρία. Τελικά, δεν είναι κι άσχημα να ζεις σαν σταρ του Χόλιγουντ. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr