Πάμε να δούμε το εξοχικό της Natalie Portman;

natalie-portman
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Είναι όμορφη, πετυχημένη, μαμά, σούπερσταρ. Και τώρα που ανοίγει τις πόρτες στο εξοχικό της, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι είναι πέντε φορές μεγαλύτερο από το κανονικό της σπίτι… της Σάντυς Τσαντάκη

Δεν είναι μόνο ότι είναι τεράστιο. Έχει και απίστευτη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Βλέπεις τις φωτογραφίες και ταξιδεύεις, ονειρεύεσαι, χάνεσαι… Το σπίτι βρίσκεται στην Καλιφόρνια, αγοράστηκε από τη δημοφιλή ηθοποιό για 6.5 εκ. δολάρια, έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και πέντε μπάνια. 

Για την ιστορία, η Natalie Portman έζησε στο Παρίσι για δύο χρόνια και μόλις απέκτησε το μωρό της, αποφάσισε να επιστρέψει με την οικογένειά της στην Αμερική.

Στα 35 της χρόνια, η Natalie Portman ταξιδεύει πολύ, διαβάζει σενάρια, προσπαθεί να μάθει τον ολοκαίνουργιο ρόλο της μαμάς, θέλει να μένει όσο γίνεται περισσότερο στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και να ζει όλα τα Σαββατοκύριακα στο καινούργιο της εξοχικό.

Ένα σπίτι μέσα στο πράσινο, με ανοιχτή κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία για πάρτι, με γυάλινες πόρτες γκαράζ, ώστε να μην χάνεται το φως και η θέα στη φύση. Μια βιομηχανική διάσταση, με χάι-τεκ υλικά, που έρχεται τελικά σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. 

Η πισίνα είναι κρυμένη μέσα στο δάσος. Η πολυτέλεια αποκαλύπτεται μέσα στο σπίτι σε υπερμεγέθεις βιβλιοθήκες, χαλιά αντίκες, τζάκια παντού, ανοιχτά παράθυρα, σαν ένα σπίτι χωρίς τζαμαρίες, μέσα στο πράσινο με περιτύλιγμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com