Φήμες για χωρισμό Elle Macpherson και Jeff Soffer

elle-macpherson
ΤΡΙΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Η σχέση του «Κορμιού» με τον δισεκατομμυριούχο ξεκίνησε το 2010 και τελικά παντρεύτηκαν το 2013 στα νησιά Φίτζι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, η Elle Macpherson και ο δεύτερος σύζυγός της, Jeff Soffer, έχουν χωρίσει, με τις πηγές του περιοδικού να υπογραμμίζουν πως η σχέση των δυο έχει «λήξει οριστικά». Όπως αναφέρει η πηγή, το σουπερμόντελ από την Αυστραλία «έχει φύγει από το σπίτι τους στο Indian Creek στο Μαϊάμι με τα παιδιά της και τώρα ψάχνει για δικό της σπίτι στην ίδια πόλη. Εκείνος φέρεται να έχει σχέσεις με άλλες γυναίκες, αλλά ισχυρίζεται πως είναι «απλά φίλοι».

Η σχέση της Elle Macpherson με τον 48χρονο δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα των ακινήτων ξεκίνησε το 2010 και έληξε περίπου δυο χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2012. Ένα ατύχημα που έπαθε ο Soffer τον Νοέμβριο του 2012 – τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη σε πτώση ελικοπτέρου – αποτέλεσε αφορμή για να αναθερμανθεί η σχέση τους και τελικά παντρεύτηκαν το 2013 στο Φίτζι.

Στο παρελθόν, η Macpherson, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή ως «Το κορμί», ήταν παντρεμένη με τον 73χρονο Γάλλο φωτογράφο μόδας Gilles Bensimon, από το 1986 έως το 1989. Στη συνέχεια απέκτησε δυο γιους με τον πρώην σύντροφό της Arpad Busson, τον 19χρονο σήμερα Arpad Flynn και τον 14χρονο Aurelius Cy.