Θέλετε να δείτε το νέο σπίτι της οικογένειας Οbama;

obama-house-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Δεν έχει καμία σχέση με τον Λευκό Οίκο. Το καινούργιο σπίτι του πρώην Πλανητάρχη και της Michelle Obama είναι εξαιρετικά φωτογενές. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Θυμίζει το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Στις φωτογραφίες. Γιατί μόνο μικρό δεν είναι. Είναι φτιαγμένο σαν ζωγραφιά, μέσα στη φύση, τίποτα τρελό, τίποτα προκλητικό, κι όμως είναι το σπίτι που αγόρασε η οικογένεια Obama έναντι 8.1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έχει εννέα κρεβατοκάμαρες και βρίσκεται στην Belmont Road στη

Ουάσινγκτον, σε προάστιο, και είναι πρόσφατα ανακαινισμένο για να αρμόζει στον τρόπο ζωής του Βarack Obama σήμερα και των τριών γυναικών της ζωής του. 

Ο μαγικός αριθμός είναι το 2446. Το σπίτι χτίστηκε στη δεκαετία του 20 και ανακαινίστηκε το 2011 για να ξαναγίνουν κάποιες αλλαγές πρόσφατα, προκειμένου να είναι ακόμη πιο ασφαλές και να μετατραπεί το γκαράζ σε γραφείο. 

Στην μάστερ κρεβατοκάμαρα του Barack και της Michele ο καθένας έχει το δικό του μπάνιο. Ένα δωμάτιο φιλοξενεί μόνο τις ντουλάπες. Η κουζίνα είναι high-tech. Τα πλακάκια στο πάτωμα είναι ασπρόμαυρα. Όπως και η ταπετσαρία στα μπάνια. Και η διακόσμηση; Κλασική. Γκρι, λευκό, μαύρο, σιέλ. Έργα τέχνης παντού, ακόμη και στην κουζίνα, λουλούδια, μάρμαρο και σκαμπό. Και κάτι πελώριες ξαπλώστρες για τις στιγμές χαλάρωσης ενός πρώην πλανητάρχη… 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com