Πώς διαλέγουμε το σωστό μπικίνι

magio-mpikini
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Ποτέ δεν είναι αργά να βρούμε το μαγιό που κολακεύει το σώμα μας, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στιλ έχουμε ήδη δοκμάσει. Αρκεί να μάθουμε μερικά μικρά (ή μεγαλύτερα) μυστικά. Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Το σωστό μπικίνι αγκαλιάζει τις καμπύλες μας χωρίς να τις προδίδει και χωρίς να είναι πολύ σφιχτό ή χαλαρό και δίχως να αποκαλύπτει σημεία του σώματος που δεν είναι και τα πιο δυνατά πάνω μας. Το σωστό μπικίνι τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του. 

2. Δε σακουλιάζει, δεν ζαρώνει, δεν φεγγίζει, δεν ξεχειλώνει. Μοιάζει απλό και αυτονόητο αλλά δεν είναι. Συχνά, τα ολόσωμα μαγιό είναι εκείνα που εφαρμόζουν καλύτερα αλλά υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν να αποχωριστούν το μπικίνι τους για να είναι πιο κομψές στην παραλία. 

3. Ψωνίστε και δοκιμάστε πρώτα το τοπ. Τα τριγωνάκια ταιριάζουν περισσότερο στις γυναίκες με λεπτή μέση, διαφορετικά είναι προτιμότερο να δούμε για αλλαγή κάτι πιο ενισχυμένο, σίγουρα όχι στράπλες. Η ενίσχυση είναι απαραίτητη για το πιο πληθωρικό μπούστο, κι ας νομίζουμε συχνά το αντίθετο. 

4. Βάλτε υψηλούς στόχους. Όσο πιο ψηλά πηγαίνει το κόψιμο του μαγιό, τόσο πιο ψηλά θα φανούν αυτομάτως και τα πόδια μας. Όσο για τα μπικίνι που είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '50, μπορούν να καλύψουν την κοιλίτσα που πετάει. Λέμε τώρα. Αν έχει κορδονάκια το μαγιό, καλύτερα να τα σφίξουμε πριν το φορέσουμε, για να δούμε πώς εφαρμόζει στο σώμα μας. 

5. Προτιμήστε τις σταθερές αποχρώσεις από τα εμπριμέ, που μπορεί να είναι και ρετρό. Μαύρο, μπλε σκούρο, γκρι αλλά και κίτρινο ή κόκκινο, μπορούν να είναι μαγικά με το σωστό μαύρισμα. Ή το ρομαντικό και αγνό λευκό μας δέρμα. Για διαφορά. 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com