Κερδίστε το συλλεκτικό unisex άρωμα ck one summer και νιώστε τη μαγεία της ερήμου

ck
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ο οίκος Calvin Klein παρουσιάζει το unisex άρωμα ck one summer limited edition και σε συνεργασία με το clickatlife.gr χαρίζει σε 10 τυχερούς την εμπειρία μιας ξέφρενης γιορτής στην αχανή αμμώδη έκταση. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και μπείτε στην κλήρωση, που θα γίνει στις 24 Ιουλίου.

Νιώσε τη ζέστη της ερήμου…Διασκέδασε μέχρι το ξημέρωμα…Βίωσε τη μοναδική ενέργεια του καλοκαιριού. Το unisex άρωμα ck one summer αιχμαλωτίζει αυτή ακριβώς την ενέργεια και το ελεύθερο πνεύμα μιας ξέφρενης γιορτής στην αχανή αμμώδη έκταση. Οι νότες του κόκκινου – χρυσού σαφράν ορίζουν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, ενώ το lime, το κίτρο και το άρωμα αγγουριού χαρίζουν ένα αίσθημα φρεσκάδας ενάντια στη φλογερή θερμότητα του εδάφους.

Το limited edition ck one summer για τον άντρα και την γυναίκα έρχεται ως συνέχεια των αρωμάτων ck one μεταφέροντας τον καταναλωτή σε ένα μοναδικό μέρος, καλώντας τον να γιορτάσει μέχρι το πρωί. Tο θρόισμα της άμμου και η απεραντοσύνη του γαλάζιου ουρανού αποτυπώνονται σε κάθε χαρακτηριστικό του αρώματος.

Η πρόταση του ck one summer για το καλοκαίρι του 2017 εστιάζει στην νεανική ενέργεια και στο παιχνιδιάρικο πνεύμα του καλοκαιριού. Όπως κάθε καλοκαίρι, ο οίκος Calvin Klein προσφέρει στο κοινό του ένα καινούριο άρωμα μεταφέροντας τους κάθε φορά σε έναν μοναδικό καλοκαιρινό προορισμό. Για το καλοκαίρι 2017, μεταφερόμαστε σε μια μαγική έρημο. Εκεί όπου ο ήλιος και ουρανός γίνονται ένα με την χρυσή λευκή άμμο.

Το άρωμα

Το άρωμα αιχμαλωτίζει αυτή ακριβώς την ενέργεια της ερήμου. O συνδυασμός τριών αρωμάτων πιπεριού είναι αυτό που συνθέτει την ιδιαιτερότητα του αρώματος. Ο συνδυασμός από πικάντικα πιπέρια και αρωματικά βότανα μαζί με το αναζωογονητικό άρωμα του ginger δημιουργεί ένα μοντέρνο αίσθημα φρεσκάδας. Το ck one summer σας καλεί να πάρετε μέρος νοερά σε μια ξεχωριστή γιορτή κατά τη διάρκεια του Burning Man Festival και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία.

Tο μπουκάλι

Το χαρακτηριστικό μπουκάλι του ck one summer αποτυπώνει τον λαμπερό και καυτό ήλιο της ερήμου που λάμπει σε ένα ζωντανό μπλε electric ενώ το one summer logo  προβάλλεται  σε πρώτο πλάνο.  Το μπουκάλι του αρώματος φέρνει τον σχεδιασμό στα άκρα με ένα εντυπωσιακό 3D εφέ ενώ η γυάλινη υφή του είναι φτιαγμένη με ακτίνες ήλιου που δημιουργούν την ψευδαίσθηση της ανατολής.