Όταν το ανδρικό στήθος γίνεται ξανά της μόδας

dujardin
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Το λευκό πουκάμισο ανοίγει και αποκαλύπτει ένα αγαπημένο κόσμημα. Έναν σταυρό, μια αλυσίδα, ένα φυλαχτό. Ο Harry Styles το έχει ήδη τολμήσει. Εσείς; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Όταν η μόδα εστιάζεται στο στήθος, και μάλιστα στο ανδρικό στέρνο, δεν είναι απαραίτητο να είσαι ποπ σταρ, να ήσουνα μέλος στους One Direction, να ανεβαίνεις στη σκηνή, για να πουλάς τον δικό σου ορισμό του στιλ.

WireImage / Mark Sullivan
Η γύμνια, το ανοιχτό πουκάμισο, οι μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ, δεν είναι για όλους τους άνδρες. Καλύτερα να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά από την αρχή. Κάτι που στη δεκαετία του '80 το θεωρούσαμε μάλλον αποκρουστικό ως θέαμα, τώρα κάνει την μεγάλη του επιστροφή. Κι εμείς απλώς παρατηρούμε. Για την ώρα. 

Στα σέβεντις πάντως ήταν άποψη. Και είχε πλάκα. Αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις. Και να μην κρύβεις έναν θάμνο μέσα από το ρούχο. Γιατί τότε μόνο πλάκα δεν έχει. 

Στις επιδείξεις μόδας πάντως στο Παρίσι και στο Μιλάνο, άνδρες όλων των ηλικιών, παρουσιαστές, τραγουδιστές, αθλητές, ακόμη και μπασκετμπολίστες του NBA, εμφανίστηκαν με φλόραλ πουκάμισα και αποκαλυπτικές μπλούζες, δείχνοντας ότι έχουν χιούμορ, κυρίως. 

Και στην πασαρέλα; Οι ανδρικές επιδείξεις, από τον οίκο Dior μέχρι την Ann Demeulemeester, απέδειξαν ότι οι άνδρες έχουν αρχίσει να ζηλεύουν τα ρούχα των γυναικών. Οπότε. Πού τραβάμε την γραμμή, πού είναι τα όρια; Μήπως δύο ανοιχτά κουμπιά είναι υπεραρκετά; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com