Πώς φοράμε διάφανα ρούχα

monica-belucci
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Σε μια σεζόν που η μόδα έχει αποφασίσει πεισματικά να αποκαλυφθεί και να υπερεκτεθεί, εμείς δεν έχουμε παρά να μάθουμε πώς να φοράμε διαφάνειες χωρίς να νιώθουμε…γυμνές. Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Η διάφανη μόδα απαιτεί δικούς της κώδικες. Αντί να αφήνουμε αποκαλυπτικά φορέματα και τοπ αφόρετα στηΝ ντουλάπα, μπορούμε να τα φορέσουμε πάνω από ολόσωμα μαγιό, σχεδόν αθλητικά, λευκά ή μαύρα, αφαιρετικά, σαν μπόντι.

2. Αν σας αρέσει η δαντέλα, αλλά δεν ξέρετε πώς να τη συνδυάσετε, φλερτάρετε (ακόμη) με πουκαμίσες από μαύρη μουσελίνα, ένα σατέν τοπ, σαν το πάνω μέρος ενός νεγκλιζέ, μια καμιζόλα, μπορούν να φορεθούν με τζιν και να λειτουργήσουν ως τέλεια βάση για μια βραδινή εμφάνιση.

3. Με τη διαφάνεια, είναι προτιμότερο να φοράμε άνετα εσώρουχα και τίποτα…κολλητό.

4. Το ζητούμενο είναι να έχετε δώσει το σωστό σχήμα και να μην τονίζετε τίποτα άλλο παρά τα δυνατά σας σημεία. Οπότε, επενδύστε σε έναν μαύρο κορσέ με ρομαντική διάθεση που πηγαίνει με όλα. Ακόμη και με πουκάμισο ή φόρεμα και ένα μαύρο σακάκι. Το κλασικό ποτέ δεν πεθαίνει. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Elizabeth Taylor και η Monica Belucci.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com