Πέντε τρόποι να ανανεώσουμε το στιλ του Σαββατοκύριακου

foulari-ston-laimo
ΤΡΙΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Δεν θέλουμε να μπαίνουμε σε περιττά έξοδα, ούτε είναι η εποχή για πειραματισμούς μέσα στο καλοκαίρι. Υπάρχει τρόπος να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με πέντε κινήσεις; Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. To βράδυ, όταν φυσάει έστω και λίγο, προσθέστε ένα φουλάρι, ένα μαντήλι ή έστω το παρεό σας, γύρω από το λαιμό. Θα δείτε πόσο εύκολα μπορεί να φωτίσετε το πρόσωπό σας και να παίξετε με τον άνεμο. Αν είναι μικρό το φουλάρι, προσέξτε το δέσιμο γιατί κινδυνεύετε να μοιάσετε σε αεροσυνοδό.

2. Φορέστε χειμωνιάτικες μπότες με ένα καλοκαιρινό φόρεμα. Ψηλές, φθαρμένες, παλιομοδίτικες, ολοκαίνουργιες, όσο πιο απλές τόσο το καλύτερο. Μια μποέμ πινελιά που μας πηγαίνει πολύ, με λάδι καρύδας παντού.

3. Προσθέστε μια ζώνη στο αγαπημένο σας τζιν τζάκετ. Στη μέση, ούτε πιο πάνω, ούτε πιο κάτω. Και δείτε πως αλλάζει στη στιγμή ένα ρούχο που θεωρούμε δεδομένο και βαρετό.

4. Αν βαρεθήκατε το κοστούμι του γραφείου, κρατήστε για αλλαγή μόνο το σακάκι και δείτε πώς μπορείτε να το συνδυάσετε με βερμούδα, σορτς, φούστα…Ποιο γραφείο;

5. Επενδύστε σε όξινες αποχρώσεις. Και, ναι, το κίτρινο είναι το χρώμα του φετινού καλοκαιριού. Μπορεί και του επόμενου. Για την ώρα τραγουδάμε ακόμη το σάουντρακ από το Lalaland και περιμένουμε το καινούργιο φεγγάρι.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com