Η ομορφιά του καλοκαιριού σε τέσσερις κινήσεις

gunaika-makigiaz-matia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Το καλοκαίρι δεν χρειαζόμαστε πολλά προϊόντα, ούτε πρέπει να αφιερώνουμε ιδιαίτερο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη, για να είμαστε περιποιημένες και όμορφες. Θέλετε να ετοιμαστείτε σήμερα με τέσσερις (μόνο) κινήσεις; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Μάσκαρα. Όσο πιο πολυτελές είναι το βουρτσάκι στο μάσκαρα που χρησιμοποιούμε, τόσο καλύτερο θα είναι και το αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να βάλουμε σκιά για να σταθεροποιηθεί, απλώς να ξέρουμε να τονίσουμε σωστά τις βλεφαρίδες μας, για να είναι πλούσιες, μακριές, έντονες. Ιδανικά μαύρες αλλά και καφέ. Πράσινες ή μπλε, ή ακόμη και μοβ; Ναι, για να μην βαριόμαστε.

Μολύβι. Ξεχάστε το χρώμα των ματιών σας. Επιλέξτε μαύρο μολύβι, ή καφέ σε διαφορετικές αποχρώσεις, πιο μαλακό ή σκληρό, για να τονίσετε το βλέμμα σας, στο εσωτερικό των ματιών, ή για πιο αμυγδαλωτά μάτια απέξω, στο στιλ της Amy Winehouse ή της Sophia Loren.

Τερακότα. Όσο μαυρισμένες κι αν είμαστε, ροδαλές στα σωστά σημεία, η τερακότα με το φαρδύ πινέλο, βοηθάει πάντα για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Απλώστε την τερακότα στα μήλα του προσώπου, στο κούτελο, στη μύτη, στο πηγούνι, και μην ξεχάσετε λαιμό και ώμους.

Λιπ γκλος. Ιδανικά γυαλιστερό, στην φυσική απόχρωση των χειλιών, ή nude, αλλά ματ, λιγότερο ροζ, περισσότερο μπεζ, γιατί δείχνει τα δόντια ακόμη πιο λευκά, και έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Κορίτσια για φίλημα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com