Πώς να οργανώσετε το τέλειο πάρτι στον κήπο

pik-nik-ston-kipo
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Μας αρέσουν τα καλοκαιρινά πάρτι, ειδικά αυτά που φιλοξενούνται σε βεράντες, ταράτσες, στον κήπο, όσο μικρός ή μεγάλος κι αν είναι. Μήπως να θυμηθούμε μερικές παλιομοδίτικες ιδέες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Όσο λιγότερα έπιπλα υπάρχουν, τόσο το καλύτερο. Αν μπορείτε, προσθέστε μαξιλάρες, σε όλα τα μεγέθη, και προσκαλέστε φίλους και γνωστούς, σε ένα αναπάντεχο πικνίκ.

Τα φανάρια, χάρτινα, χρωματιστά, μαζί με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια, πάντα βοηθούν να γίνει ατμόσφαιρα. Ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.

Ειδικά μέσα στο καλοκαίρι. Προσθέστε φως παντού και κλείστε όλα τα υπόλοιπα, μέχρι το happy birthday. Ή τη στιγμή που θα βγουν τα πρώτα επιτραπέζια.

Η μουσική πάντα βοηθάει. Φτιάξτε από πριν την ιδανική λίστα με τραγούδια, και μπερδέψτε τα κομμάτια μεταξύ τους, για να εξελιχτεί η βραδιά σας στο τέλειο, χορευτικό πάρτι.

Όταν όλοι οι άλλοι παίζουν Survivor, χωρίζονται σε Μαχητές και Διασήμους, εσείς προσθέστε πλαστικές πισίνες στο παιχνίδι, μπόμπες για φαγητό, και καρύδα σε όλες τις εκδοχές, μαζί με τσουβαλοδρομίες, τοξοβολή, σκυταλοδρομία, μακριά γαϊδούρα, σε ένα παιχνίδι επιβίωσης μόνο με νικητές. Κι αν δεν σας αρέσουν οι καρύδες; Tι θα λέγατε για ανανά;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
ww.sandytsantaki.com