Ποιες είναι οι ωραιότερες τσάντες για την παραλία;

beach-bags-3
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Πλαστικές ή ψάθινες; Διάφανες, μονόχρωμες ή εμπριμέ; Η πιο πρακτική τσάντα για την παραλία μάλλον δεν φτιάχτηκε ακόμη… Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Τις έχουμε δοκιμάσει όλες. Τα υπερμεγέθη καλάθια είναι υπέροχα αλλά δεν μας βολεύουν πάντα γιατί είναι μάλλον πιο βαριά, ειδικά όταν γεμίζουν με βρεγμένες πετσέτες και μαγιό.

Και μετά φτιάχτηκαν και οι πετσετέ τσάντες που είναι πολυτελείς, φανταχτερές, υπερτιμημένες μάλλον, και φοβόμαστε να τις ακουμπήσουμε στην παραλία, από φόβο ότι θα χαλάσουν μια για πάντα.

Υπάρχουν και οι πλαστικές, μιας χρήσης, δηλαδή, αντέχουν για τουλάχιστον μια σεζόν, ένα καλοκαίρι, είναι μάλλον παιδικές αλλά πολυχρηστικές. Χωρούν τα πάντα, δεν λεκιάζουν, ειδικά κάτι διάφανες που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, μας πηγαίνουν πολύ και μας φτιάχνουν τη διάθεση. 

Μετά τον Βalenciaga που αντέγραψε την τσάντα IKEA και τις πελώριες, πλαστικές τσάντες που φτιάχνονται για να φιλοξενήσουν παπλώματα και κουβέρτες, έχετε σκεφτεί ποτέ να υιοθετήσετε κάτι τέτοιο στις διακοπές σας και στο μπάνιο σας; Μια ευτελή πλαστική τσάντα, ανθεκτική, που χωράει τα πάντα, μπορεί να κουβαλήσει από κουβαδάκια και αιώρα μέχρι μια μίνι μετακόμιση; Τελικά η μόδα έχει κέφια, ειδικά όταν την πάμε να δροσιστεί. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com