Όταν η μπλούζα μπαίνει μέσα στο εσώρουχο

andriko-esorouxo-4
ΤΡΙΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Το είδαμε κι αυτό και απ' ό,τι φαίνεται, θα το δούμε ξανά και ξανά. Κάτι που είχε ξεκινήσει από τους άνδρες, και ειδικά τα αγόρια που φορούσαν μεγαλύτερα σε νούμερο τζιν για να αποκαλύψουν τα μποξεράκια τους, γίνεται τώρα τάση, μαζί και στάση ζωής για τις γυναίκες. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Όλα ξεκινούν από τη δεκαετία του '90 και τους σκέιτμπορντάδες, τα αγόρια με τα αθλητικά σώματα που κάνουν φιγούρες και πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να μην εκτίθενται οι κοιλιακοί τους κάθε φορά που κάνουν τούμπα στον αέρα. Με ή χωρίς το σκέιτ τους. 

Και τώρα, που και τα κορίτσια πρέπει να αποδεικνύουν διαρκώς πόσο…κουλ και ανεπιτήδευτα όμορφα είναι, καλούνται να αποκαλύψουν τα εσώρουχά τους, ή έστω τα δανεικά μποξεράκια από τη ντουλάπα του φίλου τους, με έναν πιο διακριτικό τρόπο. Ανάλογα πάντα με το στιλ τους. 

Οι σταρ της ραπ έκαναν την αρχή. Και τα κορίτσια του 2017 δεν θα μπουν στον πειρασμό να δείξουν όπως παλιότερα τα μικροσκοπικά τους εσώρουχα μέσα από τα χαμηλοκάβαλα τζιν τους, αλλά θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Bella Hadid και της Kendall Jenner, σα να ξέχασαν να κάνουν κάτι, σα να άφησαν μια υπόνοια σάρκας να φανεί.

Φανταστείτε λοιπόν ότι καλείστε να βάλετε τη μπλούζα σας μέσα στο εσώρουχο σας. Λίγο πανκ, λίγο ροκ, λίγο κρασί, και το …αγόρι μου. Προτού πειραματιστείτε, δείτε το αποτέλεσμα στον καθρέφτη. Μπορεί να μην είναι απαραίτητο τελικά να λανσάρετε το συγκεκριμένο στιλ και εκτός κρεβατοκάμαρας. Εκτός κι αν θέλετε να το δοκιμάσετε μέσα από ένα διάφανο φόρεμα... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com