Θα τολμούσατε να φορέσετε μαγιό στρινγκ στην παραλία;

string-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

To παρατηρούμε όλο και πιο συχνά τελευταία. Τώρα που τα μαγιό ολοένα μικραίνουν, ολόσωμα ή μπικίνι, εμείς δεν έχουμε παρά να σκεφτούμε αν υπάρχουν όρια και ποια είναι αυτά. της Σάντυς Τσαντάκη

Είναι το πρώτο καλοκαίρι που το μαγιό στρινγκ έχει την τιμητική του. Το καλοκαίρι του 2017 θα είναι το καλοκαίρι των στρινγκ κι αυτό δεν αποτελεί υπερβολή.

Αν δεις στο Instagram, τα δημοφιλέστερα μοντέλα, φωτογραφίζονται πλέον με το πιο μικροσκοπικό μαγιό και δεν φαίνεται να προκαλούν με τη στάση τους. Από την Βella Hadid μέχρι την Emily Ratajkowski, τα κορίτσια που δεν διαμαρτύρονται για ραγάδες, κυτταρίτιδα, χαλάρωση, λίπος, βγαίνουν στην παραλία, ανεβάζοντας όλο και πιο γυμνές εικόνες.

Τα μαγιό λοιπόν μικραίνουν. Κι εμείς τι κάνουμε γι' αυτό; Aκολουθούμε την τάση ή τραβάμε το μαγιό μας προς τα κάτω για να κρύψουμε ό,τι προλαβαίνουμε; Οι άνθρωποι της μόδας, σχεδιαστές, μακιγιέρ, κομμωτές, μοντέλα, επιμένουν πως δεν έχει να κάνει τόσο με το σωματότυπο, όσο με την αυτοπεποίθηση που έχουμε, πώς νιώθουμε με το σώμα μας και πού ετοιμαζόμαστε να πάμε διακοπές.

Αν είμαστε σε μια ερημική παραλία, μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αλλά πόσο να σηκώσεις το μαγιό σου όταν βρίσκεσαι σε μια οικογενειακή πλαζ με κουβαδάκια και πλαστικούς αστερίες; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com