Το look του καλοκαιριού θέλει κότσο στα μαλλιά και μαντήλι που θα τον αναδείξει

kotsos-mallia-foulari
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Το συγκεκριμένο χτένισμα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και μας ψηλώνει κιόλας. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να το φτιάξουμε στο σπίτι, αρκεί να μας αρέσει να τυλίγουμε τα μαλλιά μας στην κορυφή του κεφαλιού μας. Είμαστε έτοιμες για τον ψηλότερο κότσο της ζωής μας; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Tα μαλλιά μας έχουν όρεξη για παιχνίδια. Σκύβουμε το κεφάλι μας προς τα κάτω, παίρνουμε ένα λαστιχάκι και τα στερεώνουμε ψηλά, σε έναν γενναιόδωρο κότσο, στολίζοντάς τον είτε με υφασμάτινα μαντήλια και κορδέλες, είτε με αυτοσχέδια λαστιχάκια.

Οι πιο τολμηρές, βάζουν και μια κορδέλα μπροστά, ένα τουρμπάνι, για να τονίσουν το βλέμμα τους. Πιο τραβηγμένα μαλλιά, δεν γίνεται. Οι Γαλλίδες έχουν λανσάρει το συγκεκριμένο στιλ με επιτυχία. Κι εμείς; Θέλουμε να το υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας; 

Eιδικά το καλοκαίρι πρέπει να εφευρίσκουμε τρόπους ώστε να μπορούμε να δείχνουμε περιποιημένες όλες τις ώρες, χωρίς πολλά λούσα και υπερβολές. 

Αν έχουμε βαρεθεί το συγκεκριμένο χτένισμα, μπορούμε να το ανανεώσουμε, τυλίγοντας μια κορδέλα, για να το στολίσουμε, παίζοντας με μονόχρωμα ή εμπριμέ υφάσματα. Αν θέλουμε να το σετάρουμε και με το φόρεμά μας, είναι κι αυτή μια λύση. Φωτογενής, σίγουρα. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com