Θέλετε να δείτε το σπίτι του John Legend και της Chrissy Teigen;

legend-house-4
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Είναι ένα υπέροχο ζευγάρι, πρότυπο γονιών, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν. Και τώρα που βλέπουμε και το σπίτι τους, καταλαβαίνουμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. της Σάντυς Τσαντάκη

Για την ιστορία, όταν είχαν αποφασίσει να ανακαινίσουν το συγκεκριμένο σπίτι πριν από τρία χρόνια, είχαν μετατρέψει τη μία κρεβατοκάμαρα σε στούντιο ηχογράφησης.

Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα μεγαλώσει η οικογένειά σου. Το σπίτι πάντως, για τους ενδιαφερόμενους, είναι και πάλι προς πώληση, βρίσκεται στο Hollywood Hills και η τιμή του δεν ξεπερνά τα 2.495 εκατομμύρια δολάρια.

Φανταστείτε μια κατοικία από τη δεκαετία του '60, απολύτως ανακαινισμένη, με τρεις κρεβατοκάμαρες και αντίστοιχα μπάνια, ταϋλανδέζικες επιρροές, πελώρια παράθυρα, γυάλινες πόρτες, ανοιχτή κουζίνα και τεράστιο σαλόνι, με βεράντα και υπέροχη θέα.

Οι καθρέφτες πρωταγωνιστούν παντού, όπως και η τεχνολογία, μαζί με το τζάκι και τις γήινες αντανακλάσεις. Οι ντουλάπες αποζημιώνουν ακόμη κι εκείνον που νομίζει ότι πρέπει να είσαι σταρ για να έχεις το δικό σου στούντιο ηχογράφησης. Γιατί, εσείς δεν τραγουδάτε στο μπάνιο; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com