Τι φορούν στην παραλία η Cindy, η Heidi και τ΄ άλλα κορίτσια;

cindy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ωραία τα μοντέλα που ποζάρουν στις διακοπές τους με αποκαλυπτικά ολόσωμα μαγιό ή μπικίνι και πανάκριβα κοσμήματα. Υπάρχουν όμως και εναλλακτικές για να εμπνευστούμε; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Mας αρέσει να βλέπουμε μαμάδες, καριερίστες, επιχειρηματίες, που κατορθώνουν να είναι όμορφες και καλλίγραμμες, σίγουρα δραστήριες, και μετά τα 30, τα 40, τα 50, σε όλες τις δεκαετίες της ζωής τους, και ειδικά το καλοκαίρι, που είναι όλα εκτεθιμένα, θέλουμε να μπορούμε να μιμηθούμε στιγμές. Και σύνολα.

Η Cindy Crawford για παράδειγμα φοράει μπικίνι, με ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου, και διάφανο καφτάνι από πάνω, χωρίς πολλά μπιζού και περιττά στολίδια. Φωτογραφίζεται ξυπόλητη. 

Η Doutzen Kroes πιάνει τα μαλλιά της αλοογουρά, βάζει μαύρα γυαλιά ηλίου, πετάει δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, και αναδεικνύει το σώμα της με πρωτότυπα μπικίνι με κρόσσια ή χωρίς. 

Η Heidi Klum ρίχνει ένα μικρό μαύρο φόρεμα πάνω από το μαγιό της και χρυσούς φακούς στα γυαλιά ηλίου της και αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη. 

Και δεν είναι μόνο τα μοντέλα, αλλά και οι ηθοποιοί, όπως η Kate Beckinsale, που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια selfie με ένα αταίριαστο μπικίνι, χρωματικά τουλάχιστον, με διαφορετικό μπουστάκι και κάτω μέρος για το μαγιό της. Απελευθέρωση. Κι εμείς το κάνουμε, είναι δεν είναι της μόδας. 

Η Gwyneth Paltrow, παίζει με κλασικά γυαλιά, σε ανδροπρεπές στιλ, σαν αυτά που φορούν οι πιλότοι, χρόνια τώρα. Και τώρα που το θυμήθηκα, έχω κι εγώ κάπου ένα τέτοιο ζευγάρι… Φύγαμε για διακοπές. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com