Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να σκουραίνουμε τα μαλλιά μας;

gigi-hadid
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

H Gigi Hadid το τόλμησε ήδη. Και είναι αυτή τη στιγμή το Νο1 μοντέλο παγκοσμίως. Και δεν είναι η μόνη. Μήπως να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πιο γήινες αποχρώσεις; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν συζητάμε για δραματικές αλλαγές, απλώς να δοκιμάσουμε κάτι πιο φυσικό, αντί για πλατινέ, σκούρο ξανθό. Με ή χωρίς ανταύγειες, αν και η ομοιομορφία στο χρώμα, και όχι το τρικολόρε αποτέλεσμα, είναι πάντα πιο σωστό.

Η βάση στα μαλλιά της Gigi Hadid είναι σκούρα και τα έχει φωτίσει με ξανθές ανταύγειες, δύο τόνους πιο ανοιχτές. Λέμε τώρα. 

Η Jennifer Lopez είναι σήμερα πιο εντυπωσιακή από ποτέ με χωρίστρα στη μέση, σκούρα γυαλιστερά μαλλιά, στο χρώμα του μελιού και της καραμέλας.

Και είναι και η Scarlett Johansson που έχει πειραματιστεί με όλες τις αποχρώσεις στα μαλλιά της, αλλά το σκούρο ξανθό είναι μάλλον αυτό που της ταιριάζει περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Taylor Swift. Και στη δική μας; Ας παρατηρήσουμε την επιδερμίδα μας. Το χρώμα των ματιών μας. Τα φρύδια μας. Κι ας αφήσουμε τις πλατινέ εμμονές για το επόμενο καλοκαίρι. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com