Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε σαρκώδη χείλη;

full-lips-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Kαι δεν εννοούμε με ενέσεις και παραμορφωτικές μεθόδους, αλλά φυσικά. Υπάρχει άραγε τρόπος να ενισχύσουμε τα χείλη μας, με τα σωστά πινέλα; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

H αλήθεια είναι ότι η εποχή ενισχύει την υπερβολή. Υπερβολικά μακριά μαλλιά, πληθωρικό μπούστο, ενισχυμένες καμπύλες, τονισμένα χείλη.

Δεν έχει σημασία αν προτιμάμε το κόκκινο κραγιόν από την nude απόχρωση, εκείνη στο χρώμα του δέρματος, που είναι προτιμότερο να είναι ματ γιατί στέκεται πιο ωραία στα χείλη.

Και αν αντιστεκόμαστε με πάθος στο υαλουρονικό οξύ, μπορούμε πάντα να δοκιμάσουμε κάτι πιο απλό και ανώδυνο, από όλες τις απόψεις.

Τι θα λέγατε να βουρτσίσουμε τα χείλη μας με την οδοντόβουρτσα μας για να κάνουμε μια μίνι …απολέπιση και ύστερα να προσθέσουμε το κραγιόν της επιλογής μας; Και ύστερα θα πρέπει να ενυδατώσουμε σωστά τα χείλια μας. 

Προσθέτουμε μολύβι για το περίγραμμα, χρωματικά κοντά στη φυσική απόχρωση των χειλιών μας, και επιλέγουμε ένα πιο γυαλιστερό κραγιόν (αν δεν είναι nude) για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όσο πιο σκούρο το κραγιόν, τόσο θα δείχνουν πιο μικρά τα χείλη μας. Μπορούμε να βάλουμε διάφανο lip gloss στο κέντρο, για να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις. Στο λεπτό. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com