Σας αρέσουν τα χαμηλοκάβαλα τζιν;

xamilokabalo-tzin-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Eκεί που νομίζαμε ότι τα ξεχάσαμε για τα καλά, εμφανίστηκαν ξανά με θράσος. Τα τζιν που δεν κολακεύουν μάλλον καμία γυναίκα, έρχονται ξανά στη μόδα. Να το ξανασκεφτούμε λίγο καλύτερα; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Για να το τολμήσεις, πρέπει να έχεις τέλεια γυμνασμένους κοιλιακούς. Να μη φοβάσαι να καθήσεις, γιατί σίγουρα κάτι θα αποκαλύψεις. Να μπορείς να σκεφτείς έξυπνους τρόπους για να συνδυάσεις το αγαπημένο σου χαμηλοκάβαλο τζιν με ένα μπόντι έστω ή ένα ολόσωμο μαγιό, για να νιώθεις ασφαλής σε κάθε σου κίνηση. 

Όλα έχουν να κάνουν με τη νοσταλγία. Μια αγαπημένη και μάλλον παρεξηγημένη τάση από τη δεκαετία του '90, επανέρχεται με δυναμισμό. Κι εμείς καλούμαστε να ξεχάσουμε τα μπάγκι παντελόνια, το τζιν του συντρόφου μας, τα πετροπλυμένα τζιν, και να αρχίσουμε να …ξαναρουφάμε την κοιλιά μας. 

Οι σχεδιαστές λάνσαραν στην πασαρέλα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, εμπριμέ, δερμάτινα, κεντημένα, και τα μοντέλα είναι τα πρώτα που τα φόρεσαν στον δρόμο και στο Instagram, για να αποδείξουν για μια ακόμη φορά πόσο τέλειες είναι οι αναλογίες τους.

Και για τις κοινές θνητές; Δεν χρειάζεται να φορέσουμε κομμένα τοπ, ούτε να δέσουμε το λευκό μας πουκάμισο κόμπο. Μπορούμε απλώς να τα συνδυάσουμε με ένα υπερμεγέθες τι-σερτ ή ένα κλασικό, ανδρικό πουκάμισο. Σε μια νέα εκδοχή, με πάνινα δετά παπούτσια, σανδάλια ή ακόμη και στιλέτο για την ανατροπή. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com