Ποιες καλοκαιρινές τάσεις θα δανειστούμε για το φθινόπωρο;

autumn-beauty-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ορισμένες τάσεις, τις έχουμε ήδη βαρεθεί. Κάτι ροζ μαλλιά, σχεδόν ξεβαμένα, κάτι χρυσά τατουάζ σαν περιβραχιόνια. Πόσο θα αντέξουμε να εξελίξουμε ό,τι μας αρέσει και για τους μήνες που έρχονται; της Σάντυς Τσαντάκη

Oι ρετρό μπούκλες, καστανές, ατίθασες, ακόμη και με αφέλειες, μας πηγαίνουν παντού. Από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο και πάλι πίσω. Ξεχνάμε για λίγο τα καλοσιδερωμένα μαλλιά και τα αφήνουμε να στεγνώνουν φυσικά, ή αν είναι ίσια τα μαλλιά μας, βάζουμε το σίδερο στην πρίζα.

Και είναι και τα κοντοκουρεμένα, αγορίστικα μαλλιά, που έχουν κάτι να δηλώσουν. Όπως το τόλμησε ήδη η Cara Delevigne που από μοντέλο δηλώνει πλέον ηθοποιός, με ξανθιά κόμη «α λα γκαρσόν», όπως και η Kristen Stewart που σίγουρα θα δεχτεί και νέους ρόλους πλέον, απαιτητικούς, διαφορετικούς. 

Η ομορφιά αλλάζει. Με χείλη που δεν είναι κόκκινα, αλλά φλερτάρουν με μια βαθειά απόχρωση του μπορντό, έχουν κάτι γοτθικό και ερωτικό μαζί. Και μπορεί να μην είναι τόσο καλοκαιρινά, αλλά όταν τα είδαμε στο Instagram ξανά και ξανά, με την Chrissy Teigen σαν μούσα, μπήκαμε σε σκέψεις…  

Έντονες σκιές στα μάτια. Τις λάνσαραν πρώτες η Selena Gomez και η Rita Ora και σίγουρα δεν ήταν οι μόνες. Ταιριάζουν τέλεια με τη διάθεση της στιγμής και θα είναι ακόμη πιο ταιριαστές το φθινόπωρο που δεν θα αργήσει να φανεί, με το μπλε ιλεκτρίκ πουλόβερ για το πρώτο κρύο. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com