Πώς ταξιδεύουμε με στιλ;

travel-2
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Δεν επιστρέφουμε από τις διακοπές με χαρά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μπορούμε τουλάχιστον να περιποιηθούμε το πρόσωπο μας και το στιλ μας για να υποδυθούμε έναν ρόλο που έχουμε δει μέχρι τώρα μόνο στο ..σινεμά. της Σάντυς Τσαντάκη

Άμεση επιβίβαση. Θυμηθείτε μόνο την Elizabeth Taylor και τη Cher τη δεκαετία του 70 με τις θρυλικές chic ινκόγκνιτο εμφανίσεις τους στον έλεγχο των διαβατηρίων και τις αίθουσες VIP των αεροδρομίων αποφεύγοντας με στιλ τους παπαράτσι. 

Δεν λέμε να τις μιμηθούμε αλλά με δυο-τρεις κινήσεις μπορούμε να νιώσουμε πολύ καλύτερα. Για το πλοίο, το αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο, δεν έχει και τόση σημασία, ένα χρωματιστό παρεό στην τσάντα για τον αέρα, τον κλιματισμό, την αίσθηση της θαλπωρής, μια μάσκα στο πρόσωπο, υπερμεγέθη μαύρα γυαλιά ηλίου, κρέμα χεριών, λάδι στα μαλλιά, μπορούν να κάνουν τη διαφορά, και όταν φτάσουμε στον προορισμό μας να νιώθουμε ότι …πετάμε. Λέμε τώρα. 

Προσδεθείτε. Για να ακολουθήσουμε τα βήματα των σταρ του παρελθόντος, θα πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένες, με μάσκες από λεβάντα σαν αυτές που φορούν τα μοντέλα στα υπερατλαντικά ταξίδια, τεχνολογικά θαύματα σε συσκευασία τσέπης αλλά και παραδοσιακές «μεθόδους» όπως δραμαμίνες, βιβλία που δεν διαβάσαμε όλη την χρονιά, κασμίρ κουβερτούλες, βιταμίνη C και rescue remedies, για παν ενδεχόμενο. 

Ταξιδιώτες με αιτία. Η τέλεια βαλίτσα διακοπών χωράει ίσα-ίσα δεκάδες μπικίνι κι ένα τζιν,  παπούτσια, παρεό και μικροσκοπικά τοπ, βιογραφίες, μουσική, μίνι βαζάκια από δείγματα που δεν φορέσαμε ποτέ. Καλή αρχή.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com