Πέντε ιδέες που αναδεικνύουν το ανδρικό σακάκι

michael-fassbender
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Υπάρχουν φορές που βαριόμαστε την ντουλάπα μας και δεν ξέρουμε πώς να ντυθούμε. Κάθε άνδρας όμως θέλει να είναι καλοντυμένος, όλες τις ώρες της ημέρας. Να αλλάξουμε λίγο τους όρους του παιχνιδιού; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

1. Ένα σουέντ ή κοτόν σακάκι αποτελεί ιδανική επιλογή για το φθινόπωρο και τις ημέρες που ο καιρός αλλάζει. Δοκιμάστε μια πιο σπορ εκδοχή με ένα λεπτό πουλόβερ από μέσα ή ακόμη και μια ελαφριά ζακέτα με φερμουάρ. Ακόμη και το ζέρσεϊ τοπ της αθλητικής σας φόρμας. 

2. Τι θα λέγατε για ένα κοτόν ζιβάγκο με καρό σακάκι; Όχι μαύρο απαραίτητα, αλλά καλύτερα σε γήινες αποχρώσεις με ένα ανοιχτό τζιν παντελόνι. 

3. Έχετε δοκιμάσει ποτέ να φορέσετε το αγαπημένο σας σακάκι με ένα αμάνικο μπουφάν από πάνω; Toλμήστε το. Σακάκι και γιλέκο από πάνω. Οι Ιταλοί το τολμούν. Γάλλοι και Αμερικάνοι επίσης. Γιατί όχι κι εσείς; Aν το σακάκι σας είναι και τουίντ, ακόμη καλύτερα. 

4. Γαλάζιο πουκάμισο, τζιν μπουφάν και από πάνω γκρι σακάκι. Ή και μπλε. Είναι η αναβάθμιση του ντένιμ που συνδυάζεται και εναρμονίζεται τέλεια με το μπλέιζερ, για να φέρει μια πιο κουλ διάσταση στον νέο καθωσπρεπισμό του ανδρικού ντυσίματος. 

5. Ένα σακάκι σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως μπεζ ή μαύρο, μπορεί να φορεθεί ιδανικά με ένα έντονο χρώμα από μέσα, για αντίθεση. Πορτοκαλί, ροζ και πράσινο με αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ, μπλε και γκρι με σκούρο μπορντό, κόκκινο και μαύρο. Και αφήστε τους άλλους με λευκό πουκάμισο και ναυτικό μπλέιζερ... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com