Eσείς ακόμη να γεμίσετε με γκλίτερ το στόμα σας;

gkliter-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Noμίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα. Και ξαφνικά, μια μπλόγκερ, μια ηθοποιός, ένα κορίτσι με εκατομμύρια ακολούθους, παρουσιάζει κάτι καινούργιο στο Instagram. Η νέα τάση; Γκλίτερ στη γλώσσα. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Βλέπεις την εικόνα και στην αρχή σαστίζεις. Παρατηρείς, σκέφτεσαι, αναρωτιέσαι, θέλεις να μάθεις πώς ξεκίνησε και πώς θα …καταλήξει. Ειδικά στον κόσμο της ομορφιάς, το γκλίτερ παίζει παντού. Ασημόσκονη ή χρυσόσκονη στα βλέφαρα, στα χείλη, στο σώμα, στο αντιηλιακό, στις σκιές, ακόμη και για τα πιο απόκρυφα σημεία του σώματος, κι ας μην το πήραμε ποτέ είδηση.

Η νέα τάση μάλλον δεν αντέχει και πολύ. Είναι φτιαγμένη περισσότερο για κοντινές λήψεις, για να γεμίζεις την γλώσσα σου με ασημόσκονη και ύστερα να βγάζεις μια selfie. Τόσο απλά.

Η ματαιοδοξία φοριέται πολύ και πρέπει να γυαλίζει. Η ιστορία λέει ότι όλα ξεκίνησαν όταν μια μακιγιέζ από την Αυστραλία, την ώρα που «έχτιζε» τα χείλη με γκλίτερ, διαπίστωσε ότι είχε αρχίσει να βάζει γκλίτερ και στη γλώσσα. Και κάπως έτσι, μια εικόνα έγινε τρόπος ζωής.

Γκλίτερ στο στόμα λοιπόν; Με προσοχή. Γιατί δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για την υγεία μας, αλλά μια δοκιμή θα μας πείσει. Μπορούμε ωστόσο να δοκιμάσουμε μια παραλλαγή με μίνι τρούφα σε όλα τα χρώματα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία από τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Η γεύση εδώ θα αλλάζει και το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι ακόμη πιο πολύχρωμο και εκρηκτικό… 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com