Όταν οι ιδιοκτήτες σπιτιών δεν είναι καν 30…

spitia-star-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Με τη μουσική βιομηχανία να ανθίζει, βλέπουμε όλο και περισσότερους αυτοδημιούργητους σούπερσταρς να φωτογραφίζονται και να απολαμβάνουν την καινούργια τους ζωή σε υπέροχα σπίτια. Θέλετε να δείτε ποιοι είναι αυτοί και πώς ζουν σήμερα; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν είναι και λίγο να είσαι 30 χρονών, οι συνομήλικοί σου να αναζητούν ακόμη δουλειά κι εσύ να έχεις ήδη υπογράψει συμβόλαια εκατομμυρίων και να μπορείς να αγοράσεις από τώρα το σπίτι των ονείρων σου.

Δεν είναι πολλοί αλλά είναι σίγουρα εκείνοι που αποτελούν πρότυπο για όσους τους παρακολουθούν. Βλέπεις τα σπίτια τους, τα χαζεύεις, τα θαυμάζεις, ζηλεύεις λίγο και ύστερα σκέφτεσαι τι έκανες λάθος σε αυτή τη ζωή ή πώς μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου δουλειά για να μιμηθείς το παράδειγμά τους.

Η Κylie Jenner, ας πούμε, από την οικογένεια Kardashian, είναι μόλις 20 χρονών και έχει ήδη αγοράσει το τρίτο της σπίτι στην Καλιφόρνια, για 12 εκατομμύρια δολάρια, ενώ έχει ήδη πουλήσει ένα κι έχει αγοράσει ακόμη δύο στην ίδια περιοχή. Επένδυση με άποψη.

Η αδερφή της, Kendall, αγοράζει και πουλάει διαμερίσματα ήδη από τα 18 της, την ίδια στιγμή που ο The Weeknd αγόρασε ένα σπίτι-υπερπαραγωγή για πάρτι, στο Λος Άντζελες, με πισίνες, άλογα, πολυτέλεια πολλών τετραγωνικών μέτρων. Πόσο του στοίχισε; 20 εκατομμύρια δολάρια.

Και η λίστα συνεχίζεται. Η Rihanna ξέρει να φτιάχνει και να πουλάει σπίτια για λόγους ασφαλείας, η Jennifer Lawrence επίσης. Και άλλες δημοσιότητες προτιμούν να νοικιάζουν σπίτια, όπως ο Justin Bieber που νοίκιαζε ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, με έξι κρεβατοκάμαρες και εφτά μπάνια, πληρώνοντας 59.000 δολάρια το μήνα… Μήπως να αγόραζε καλύτερα κάτι; Ή μήπως «φοβάται» τον ΕΝΦΙΑ; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com