Θέλετε να μάθετε τα μυστικά ομορφιάς της Natalie Portman;

portman-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Eίναι νέα και όμορφη, δείχνει πάντα φρέσκια και όχι ιδιαίτερα υπερβολική, στο μακιγιάζ της ή στην τρόπο που ντύνεται. Μήπως μπορούμε να μάθουμε κάτι από την Natalie Portman ή θα πει απλά κλισέ που δεν εφαρμόζονται ούτε από μοντέλα; της Σάντυς Τσαντάκη

Eίναι μητέρα, περιζήτητη ηθοποιός, διαφημίζει προϊόντα ομορφιάς, μπορεί να έχει μάθει κάτι στη διαδρομή, ανάμεσα στα ταξίδια, στις φωτογραφήσεις, στις περιπλανήσεις της στα φώτα, και να θέλει να το μοιραστεί. Μπορεί και όχι.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο διαδικτυακό περιοδικό The Cut, η Natalie Portman είπε ότι απέχει από το κρέας και τρέφεται αποκλειστικά σχεδόν με φρούτα και λαχανικά. Αυτό σίγουρα παίζει ρόλο στην επιδερμίδα της. 

«Είμαι vegan, αυστηρά χορτοφάγος, και βρίσκω ότι το δέρμα μου είναι πολύ, πολύ καλύτερο από την εποχή που έτρωγα και γαλακτοκομικά και αβγά. Αυτή αποτέλεσε σίγουρα μια ανακάλυψη για μένα», λέει σήμερα η δημοφιλής ηθοποιός. Και είναι κάτι προσωπικό. Ο καθένας έχει ευαισθησία σε διαφορετικά πράγματα. Και είναι κάτι που έκανα στα 30 μου, οπότε μπορεί να έχει να κάνει και με την ηλικία.»

Η διατροφή παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Και τι κάνει κάθε βράδυ για να ξυπνάει με φρέσκο, λαμπερό και υγιές δέρμα; Για να αποφύγουμε να κάνουμε διαφήμιση των προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιεί η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, μπορούμε έστω να ακολουθήσουμε για αλλαγή τη ρουτίνα της.

Πρώτα πλένει το πρόσωπο της μετά ξεβάφεται και ύστερα ενυδατώνει το πρόσωπο της με οργανική κρέμα και ύστερα βάζει κρέμα και στα μάτια της, ή ακόμη καλύτερα λάδι. «Όταν ξέρω ότι θα είμαι στο αεροπλάνο», λέει η Natalie Portman, «μπορεί κάποιες φορές να βάλω και ενυδατική μάσκα. Μου αρέσει όπως μυρίζουν όλα αυτά τα προϊόντα. Έχουν ωραία αίσθηση, και το άρωμα τους κάνει τη διαφορά.»

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com