Πώς μοιάζει το καινούργιο σπίτι της Rihanna;

rihanna-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Aν η Rihanna αλλάζει τόσο συχνά μαλλιά, μακιγιάζ, στιλ ρούχων, πρέπει να έχει κανείς μεγάλη περιέργεια να δει πως είναι η διακόμηση στο σπίτι που ζει σήμερα. Σε άνιμαλ-πριντ διάθεση ή απόλυτα μινιμαλιστική; Λίγες εικόνες θα μας πείσουν. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Για την ιστορία, το σπίτι της Rihanna βρίσκεται στο Λος Άντζελες αλλά θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε. Και είναι μάλλον κακόγουστο, λίγο κιτς, αλλά μπορεί αυτό ακριβώς να είναι και το κόνσεπτ. Τεράστιο, φυσικά, με πιάνο με ουρά, παλιομοδίτικα φωτιστικά αλλά όχι ρετρό, ξύλινα χαμηλά τραπεζάκια, λαδί μαξιλάρες και σούπερ κακόγουστα χαλιά.

Πόσο της στοίχισε; Μόνο για να το αγοράσει έδωσε 6.8 εκατομμύρια δολάρια, για τη διακόσμηση και επίπλωση δεν θα μάθουμε ποτέ, ξέρουμε όμως ότι το καινούργιο της σπίτι έχει έξι κρεβατοκάμαρες, 10 μπάνια και ένα σούπερ χάι-τεκ home theatre, γιατί μπορεί το κορίτσι να θέλει να ανεβάζει μίνι συναυλίες ή παραστάσεις.

Να μην ξεχάσουμε και το γυμναστήριο. Και την κουζίνα που μπορεί μόνος ένας βραβευμένος σεφ να εκτιμήσει. Υπάρχει φυσικά και ξενώνας και πανοραμική θέα και τζάκι, όπως και πισίνα για πάρτι. Στην κρεβατοκάμαρά της κυριαρχούν το λευκό και το γκρι, με ασπρόμαυρα έργα τέχνης στους λευκούς τοίχους. Και οι λεπτομέρειες; Bελούδο παντού, μάρμαρο στις μεγάλες επιφάνειες, ποπ, κιτς, λαμπερό ντιζάιν. Σαν την Rihanna. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com