Γιατί η Claudia Schiffer μένει πλέον στην Αγγλία;

claudia-1
ΤΡΙΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Παραμένει μια εξαιρετικά όμορφη και φωτογενής γυναίκα, λες και πάνω της σταμάτησε ο χρόνος. Και τώρα που την είδαμε να φωτογραφίζεται στο σπίτι της στην Αγγλία, φαίνεται ότι το παραμύθι βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Τα έργα τέχνης στον χώρο μοιάζουν να τα διάλεξε ακριβώς για να ταιριάζουν και με τα ρούχα που φοράει. Αφηρημένα έργα με άποψη, ένας Andy Warhol, ακόμη κι ένα ασπρόμαυρο λιοντάρι σε κάδρο.

Πρόκειται για μια έπαυλη στην Αγγλία που χτίστηκε το 1754, στην οποία ζει τα τελευταία χρόνια η Claudia Schiffer μαζί με την οικογένειά της, τον σύζυγό της που είναι ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn και τα τρία τους παιδιά, σε μια ιστορία που ξεκίνησε μάλλον τυχαία. Ένα σπίτι στην εξοχή, μακριά από τους παπαράτσι. 

Ο έρωτας με το σπίτι ήταν κεραυνοβόλος. Το είδαν και χτύπησαν την πόρτα για να ρωτήσουν τους ιδιοκτήτες αν θα τους ενδιέφερε να το πουλήσουν. Και ύστερα από μήνες βρέθηκαν να υπογράφουν συμβόλαιο και να παντρεύονται σε ένα πάρτι στον κήπο για 120 φίλους.

Το σπίτι της Claudia (το επίθετο είναι μάλλον περιττό όταν μιλάμε για την Claudia Schiffer), αποκαλύπτει 14 κρεβατοκάμαρες, και έναν μίνι ζωολογικό κήπο, με σκυλιά, γατιά, πρόβατα, γουρούνια και μια χελώνα, δώρο του συζύγου της, στο πρώτο τους ραντεβού στα …τυφλά.

Στο σπίτι θα δει κανείς χρώματα, κόκκινο και εμπριμέ, ξύλο σε όλες τις αποχρώσεις, λευκές πολυθρόνες, κόκκινους και καφέ καναπέδες, αντίκες, αναμνήσεις, παραδοσιακά μοτίβα, και…φαντάσματα, τα οποία, προσκαλούν το σπίτι, όπως λέει η Claudia, όταν νυχτώνει. Για μια εναλλακτική πασαρέλα... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com