Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε το παντελόνι μας με μια κίνηση;

tzin
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δεν έχουμε ούτε χρόνο, ούτε χρήματα για ξόδεμα. Διάθεση; Αν ξέρουμε πως με μια μικρή αλλαγή μπορούμε να διαφοροποιήσουμε το στιλ μας, τότε γιατί να μην δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν έχει σημασία αν το παντελόνι είναι υφασμάτινο ή τζιν, φαρδύ ή στενό, εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να μπορούμε να το γυρίσουμε ρεβέρ, μία ή δύο φορές, ανάλογα με το αποτέλεσμα που βλέπουμε στον καθρέφτη.

Και να προσθέσουμε ψηλοτάκουνα σανδάλια ή μποτάκια, σε καμία περίπτωση μπαλαρίνες ή αθλητικά, γιατί το θέμα είναι να αναδείξουμε τους αστραγάλους μας και να φαίνονται ακόμη πιο μακριά και λεπτά τα πόδια μας.

Λέμε τώρα. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι πως το ανδρόγυνο στιλ μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι θηλυκό και απρόσμενο. Ιδανικά μπορούμε να το δοκιμάσουμε για αρχή με ένα μαύρο σακάκι, ένα λευκό τι-σερτ και το αγαπημένο μας τζιν, γυρισμένο όσες φορές θέλουμε, μαζί με γόβες ή ακόμη καλύτερα σανδάλια στιλέτο, για μια ξεχωριστή βραδινή εμφάνιση. 

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, καλύτερα να το τολμήσετε με σταθερά υφάσματα, σίγουρα όχι σατέν ή μετάξι, ούτε παντελόνες, πολύ απλά γιατί δεν θα σταθούν στο …ύψος των περιστάσεων. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com