Όταν η Βίκυ Καγιά φοράει...Heidi Klum

heidi-3
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η πρόσκληση ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη το απόγευμα. Για να ανακαλύψουμε στην περιοχή του Ψυρρή, στο Fashion Workshop Mod'Art International, την ολοκαίνουργια συλλογή της Heidi Klum για την Lidl, με στυλιστικές συμβουλές, κοκτέιλ και ζωντανή μουσική. Τι θα αναζητήσουμε στις 18 του μηνός; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Προσωπικά έχω δει ήδη και την Bίκυ Καγιά, και την Heidi Klum, να φοράνε ένα άνιμαλ-πριντ πουκάμισο, λεοπάρ μάλλον για να ακριβολογούμε, το οποίο, φαντάζομαι ότι θα ξεπουλήσει.Πουκάμισο, bomber jacket, ακόμη και φούστα σε ίσια γραμμή, σε στιλ …γραμματέως.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αναγνωρίσιμο μοντέλο βάζει την υπογραφή του σε μια συλλογή με ρούχα ή αξεσουάρ ή και τα δύο. Φανταστείτε από τζιν μέχρι ζακέτες και από πουλόβερ μέχρι ολόσωμες φόρμες σε μικρές παραλλαγές. 

Έχοντας εμπειρία για το τι πουλάει, τι αρέσει, τι κολακεύει το γυναικείο σώμα, ποια είναι τα υφάσματα που αναπνέουν, υφές, αποχρώσεις, τεχνοτροπίες, έχουν συνεργαστεί με τόσους σχεδιαστές μόδας και τόσους οίκους, που ξέρουν από μήκη, στιλ, πατρόν.

Βιωματικά πλέον. Και όταν η Heidi Klum δημιουργεί μόδα που δεν κοστίζει ακριβά για το Lidl; Φανταστείτε ρούχα που δεν θα σκεφτεί κανείς ότι ανακαλύψαμε στο σούπερμαρκετ, ανάμεσα στα φρούτα, τα λαχανικά, τα απορρυπαντικά και τα ψυγεία με τα γαλακτοκομικά. 

Εβδομάδα Μόδας Lidl και μια συλλογή με ονοματεπώνυμο: Εsmara by Heidi Klum. Στην φωτογραφία πάντως της καμπάνιας το δημοφιλές μοντέλο που λάνσαρε την κολεξιόν της στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, φοράει αποκλειστικά μαύρα, κι έχει ένα γυαλιστερό μαύρο τζάκετ τη μέση. Δερμάτινο; Σατέν; Θα δείξει. Όταν θα το δοκιμάσω… 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com