Καρέ μαλλιά και πάλι

kare-mallia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Με αφέλειες ή χωρίς, ίσια ή με κυματισμούς, τα μαλλιά, μετά τις επιδείξεις μόδας στη Νέα Υόρκη, αγγίζουν αυστηρά τους ώμους. Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν χρειάζεται να πάει το μυαλό μας αμέσως στην διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, γιατί τα μαλλιά της είναι πάντα τέλεια στυλιζαρισμένα, λίγο φουσκωτά, πολύ κοντά και δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.

Οπότε θα προτιμήσουμε τις νέες εναλλακτικές στο καρέ, μια κουπ που σίγουρα θα πρέπει να είναι τέλεια φτιαγμένη, δεν θα ρισκάρουμε δηλαδή να πάμε στο κομμωτήριο της γειτονιάς για να το τολμήσουμε, αν δεν ξέρουμε ότι θα κουρευτούμε τέλεια.

Αυτό που μας αρέσει στο νέο καρέ είναι ακριβώς ότι μοιάζει ανεπιτήδευτο, σα να λουστήκαμε μόλις και βγήκαμε στον δρόμο. Μαλλιά που καλύπτουν τα αυτιά και έρχονται με χωρίστρα στη μέση να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. 

Οι γυναίκες που το υιοθετούν με χάρη και στιλ, ξέρουν ότι μπορούν να δείξουν ακόμη πιο ψηλό τον λαιμό τους, να βάλουν τα μαλλιά τους πίσω από το αυτί, να παίξουν με την εμφάνισή τους, να ξεχωρίσουν… Κάντο κι εσύ. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com