Ονειρεύεστε μια μέρα να αποκτήσετε το δικό σας άρωμα;

lv1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Παλιότερα, μόνο οι πρίγκιπισσες, οι σταρ του σινεμά και της μουσικής βιομηχανίας θα μπορούσαν να φανταστούν να βάλουν το όνομά τους στο μπουκάλι ενός αρώματος. Μήπως ήρθε και η σειρά μας; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Mπορεί γύρω μας να γίνεται χαμός, να επικρατεί το μαύρο, η αβεβαιότητα, το άγνωστο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν μπορούμε –τουλάχιστον- να συνεχίσουμε να ονειρευόμστε.

Γι’αυτό και τώρα που μαθαίνουμε ότι ο οίκος Louis Vuitton αναλαμβάνει να συνεχίσει την παράδοση του οίκου με τα μονογράμματα και την προσωπική προσέγγιση στη μόδα, θέλουμε να ενημερωθούμε για όλες τις λεπτομέρειες.

Γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Για να σημαδέψει λοιπόν την επετειακή έκδοση των εφτά πολυτελών αρωμάτων του οίκου, ένα χρόνο μετά, ξεκινά την υπηρεσία σε εννέα οίκους Louis Vuitton στον κόσμο, με το μονόγραμμά μας να χαράζεται στο κέντρο του μπουκαλιού που σχεδίασε ο Marc Newson. 

Τι χρώμα θα είναι λοιπόν το μονόγραμμά μας; Φυσικό, ή χρυσό. Γιατί ποτέ δεν είναι αργά να καταλάβουμε πως η μαζική μόδα, η ομορφιά του σούπερμαρκετ, η κλωνοποίηση του στιλ, σε λίγα χρόνια θα νοσταλγεί την πολυτέλεια των περιορισμένων αντιτύπων που θα έχει τη δική μας σφραγίδα και μόνο. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com