Δεν πιστεύετε ότι τα φρύδια μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπό μας;

frudia-3
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Στη δεκαετία του '20, οι σταρ του ασπρόμαυρου κινηματογράφου συνήθιζαν να βγάζουν τα φρύδια τους και να ζωγραφίζουν τόξα με μολύβι. Μετά την Cara Delevigne και τα φρύδια-τατουάζ, η επιστροφή στις μίνιμαλ γραμμές θα αργήσει μάλλον να φανεί. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Βλέπουμε τις φωτογραφίες των μοντέλων στην πασαρέλα και στις φωτογραφήσεις, των ηθοποιών στο κόκκινο χαλί και στη μεγάλη οθόνη, των τραγουδιστριών στις βραβεύσεις και στα βίντεο-κλιπ, και διαπιστώνουμε κάθε φορά πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα καλοσχηματισμένα φρύδια.

Και δεν είναι κάτι δύσκολο να το πετύχουμε, αρκεί να τα φροντίζουμε (και αυτά) με σωστή περιποίηση, αμυγδαλέλαιο, για παράδειγμα, κάθε βράδυ, να τα καθαρίζουμε μόνες ή στο κομμωτήριο, να τα βάφουμε με μολύβι ή σκιά για να τα ενισχύουμε και να τα τονίζουμε ακόμη περισσότερο.

Ίσως η λύση να μην είναι να τα βάφουμε στην ίδια απόχρωση με τα μαλλιά μας, εκτός κι αν τα μαλλιά μας είναι πλατινέ και τα φρύδια μας είναι μαύρα, αν και πάλι, μπορεί η αντίθεση να ενισχύει το βλέμμα μας. 

Ποιες γυναίκες μπορούμε να δούμε για να εμπνευστούμε; Η Adele τα τονίζει χωρίς να είναι ιδιαίτερα πυκνά. Έχει ενδιαφέρον να δούμε την Βeyonce, την Jennifer Lopez, την Penelope Cruz, την Miley Cyrus, με έντονα φρύδια και χωρίς. Για κάποιο λόγο, τα πιο τονισμένα φρύδια κάνουν τη διαφορά. Μέχρι να ξαναγυρίσουμε στον ...βωβό κινηματογράφο. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com