Ρίχνουμε μια ματιά στην έπαυλη του Playboy και στο μέλλον της

hefner-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Tώρα που πέθανε ο Hugh Hefner όλοι αναρωτιόμαστε τι θα γίνει το μυθικό σπίτι που έχει φιλοξενήσει τηλεοπτικά ριάλιτι, φωτογραφήσεις, πάρτι. Τι έχει προβλέψει ο ιδρυτής του ανδρικού περιοδικού για την έπαυλη του Playboy; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ο ιδρυτής του Playboy ζούσε στην έπαυλη Playboy από το 1971, ένα σπίτι που είχε αγοράσει τότε για 1.1 εκατομμύρια δολάρια και είχε επιλέξει να παραμείνει εκεί μέχρι την ημέρα που πέθανε, με τις διαφορετικές συζύγους και συντρόφους της ζωής του.

Αλλά πριν από έναν περίπου χρόνο, σα να είχε προβλέψει τον θάνατό του στα 91 του χρόνια, ο Hugh Hefner θέλησε να πουλήσει το σπίτι  που χτίστηκε το 1927 σε τιμή που υπολογίζεται ότι είναι 100 φορές πάνω από τα χρήματα που είχε δώσει ο επιχειρηματίας και για να μην ...ξεβολευτεί, υπέγραψε επιπλέον συμβόλαιο με βάση το οποίο θα πληρώνει 1 εκατομμύριο δολάρια ενοίκιο στον νέο ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Κανείς δεν ξέρει τι θα απογίνει τώρα που πέθανε ο Hugh Hefner, ένα σπίτι που ξεπερνά τα 20.000 τ.μ., έχει 12 κρεβατοκάμαρες, πολλές κουζίνες, γυμναστήριο, αίθουσα προβολών, ένα δωμάτιο με παιχνίδια, κελάρι κι αν θα αποφασίσει να το εκμεταλλευτεί εμπορικά ο νέος του ιδιοκτήτης ή θα το πουλήσει κι εκείνος με τη σειρά του. 

Τι άλλο θα βρει κανείς στην έπαυλη του Playboy; Zωολογικό κήπο, γήπεδο τένις, ξενώνα, πισίνα, μαϊμούδες και εξωτικά πουλιά για συντροφιά. Και να μην ξεχάσουμε φυσικά και τα …κουνελάκια. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com