Θα βάφατε ποτέ τα μαλλιά σας ροζ;

pink-hair-2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η απόχρωση δεν είναι ακριβώς ροζ αλλά ροζέ. Έτσι λένε οι κομμωτές, όπως και τα μοντέλα ή οι σταρ που φωτογραφίζονται με ροζ μαλλιά για να δείξουν πόσο τους αρέσει το κρασί, ειδικά όταν είναι …ροζέ. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η αλήθεια είναι πως δεν βλέπουμε πολλές γυναίκες γύρω μας να κυκλοφορούν με ροζ μαλλιά αλλά όταν τις δούμε σίγουρα θα γυρίσουμε να τις κοιτάξουμε. Και όχι απαραίτητα επειδή είναι κάτι διαφορετικό, αλλά γιατί για κάποιον περίεργο λόγο ταιριάζει σε διαφορετικά δέρματα και δείχνει ωραίο ακόμη και με μαύρη ρίζα.

Ποιες γυναίκες μπορούμε να δούμε για να εμπνευστούμε και να το δοκιμάσουμε έστω και για λίγο; Μέχρι να ξεθωριάσει; Η Νicki Minaj, επειδή μάλλον δεν μπορούσε να αποφασίσει, θέλησε να χτενίσει την χωρίστρα της στη μέση και να βάψει τα μισά μαλλιά της ξανθά και τα υπόλοιπα ροζ χρυσά.

Η Bella Hadid που κυκλοφορεί συνήθως σαν καστανή, προτίμησε να αφεθεί στα χέρια ενός πολυτάλαντου κομμωτή και να ποζάρει με τρικολόρε αποτέλεσμα: σκούρα ρίζα, ξανθό πάνω και ροζ στα τελειώματα για ένα μοντέρνο όμπρε χτένισμα. Όσο για την Cara Delevigne, δεν έκοψε απλώς τα μαλλιά της αγορίστικα, αλλά εμφανίστηκε και στην πρεμιέρα της ταινίας Valerian and the City of a Thousand Planets με ροζ μαλλιά, ασορτί με ροζ μάγουλα και φούξια κραγιόν. 

Ένα μοντέλο που ξεχωρίζει σε κάθε εμφάνισή της, με εκατομμύρια ακόλουθους, η Hailey Baldwin, προτίμησε μια επίσης ροκ εμφάνιση, με σκούρα ρίζα, μαύρη σχεδόν, ούτε καν καστανή, και έπαιξε με την ίδια ακριβώς απόχρωση και με το κραγιόν που επέλεξε. Και η Kylie Jenner που αλλάζει συνέχεια, όπως και οι αδερφές της, στιλ, ίσως για να μπερδεύει τους παπαράτσι, ήταν από τις πρώτες που έβαψε τα μαλλιά της ροζέ για να ξαναγίνει γρήγορα καστανομάλλα και να τονίσει μάτια και φρύδια. Μήπως να ψεκάσουμε μια τούφα για αρχή προτού τα βάψουμε όλα ροζ; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com