Προς πώληση το πολυτελές ρετιρέ της Jennifer Lopez στο Μανχάταν

Jlo-penthouse-1 Tara Striano
ΤΡΙΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Το ευρύχωρο και υπερσύγχρονο διαμέρισμα βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Υόρκης και έχει θέα το Madison Square Park.

Η Jennifer Lopez σύντομα ενδέχεται να αποχαιρετήσει τους γείτονές της στο Μανχάταν όπως την Chelsea Clinton και τον οδηγό του Nascar, Jeff Gordon, αφού έχει αποφασίσει να πουλήσει το πολυτελές ρετιρέ διαμέρισμα που διατηρεί στην περιοχή.

The New York Times / Tara Striano

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πέμπτο και έκτο όροφο του συγκροτήματος Whitman, ανάμεσα στις Madison και Fifth Avenue με θέα το Madison Square Park και σύμφωνα με τον ιδρυτή του μεσιτικού γραφείου Modlin Group που έχει αναλάβει την πώληση, Adam D. Modlin, η τιμή του είναι 26,95 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα μηνιαία έξοδα υπολογίζονται στις 20.580 δολάρια. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε αγοράσει το διαμέρισμα το 2014 για 20,16 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Modlin αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν την Lopez να σχεδιάζει να αγοράσει ακίνητο σε άλλη περιοχή της Νέας Υόρκης, η οποία πρόσφατα αγόρασε ένα συγκρότημα 32 στρεμμάτων στο Μπελ Αιρ με κύρια κατοικία, ξενώνες και υπαίθριο αμφιθέατρο για 28 εκατομμύρια δολάρια.

Το διαμέρισμα των 607 τετραγωνικών στο Μανχάταν έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και έξι τουαλέτες με μπάνιο, ενώ οι βεράντες έχουν έκταση 288 τετραγωνικά μέτρα. Το κτίριο έχει θυρωρό όλο το 24ωρο, ενώ το διαμέρισμα της Lopez έχει ιδιωτικό ανελκυστήρα και προθάλαμο. Στο πρώτο επίπεδο του διαμερίσματος  υπάρχει ένας εντυπωσιακός θολωτός γεωμετρικός φεγγίτης, τραπεζαρία και καθιστικό, ενώ τα μπαλκόνια έχουν θέα προς το πάρκο.

Στο κέντρο του διαμερίσματος δεσπόζει μια ανοιχτή, ευρύχωρη κουζίνα με μαρμάρινες επιφάνειες, εντοιχισμένα ντουλάπια, ψυγείο κρασιού και ανοξείδωτες συσκευές της Miele. Στην βόρεια πτέρυγα του διαμερίσματος βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια με τουαλέτα και ντους, πλυσταριό και ένα γραφείο με το δικό του μπάνιο. Το διαμέρισμα εντυπωσιάζει με τα μεγάλα παράθυρα και τα πατώματα από ξύλο βελανιδιάς, ενώ έχει ένα smart home system της Crestron το οποίο διαχειρίζεται τα πάντα από τον φωτισμό και τον κλιματισμό, μέχρι τις τηλεοράσεις και το σύστημα συναγερμού.

The New York Times / Tara Striano

Υπάρχουν δυο σκάλες που οδηγούν στο δεύτερο επίπεδο του πολυτελούς διαμερίσματος, όπου βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα με την δική της τουαλέτα με μαρμάρινες μπανιέρες.  Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει επιπλέον χώρος που μπορεί να τροποποιηθεί σε άλλη μια κρεβατοκάμαρα. Οι τρεις βεράντες στο δεύτερο επίπεδο έχουν θεά την 27th Street και το πάρκο.

The New York Times / Tara Striano

Η κατασκευή του κτιρίου σε Γεωργιανό στυλ ολοκληρώθηκε το 1924 και αποτέλεσε την έδρα και εκθεσιακό χώρο της κλωστοϋφαντουργίας Clarence B. Whitman and Sons. Το 2013 μετατράπηκε σε διαμερίσματα από την Mitchell Holdings, διατηρώντας την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του κτιρίου και αναβαθμίζοντας το με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.