Η Gigi Hadid λανσάρει δική της σειρά μακιγιάζ

make-up-makigiaz
ΤΡΙΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Πάνε οι εποχές που τα μοντέλα υπέγραψαν αποκλειστικά συμβόλαια ομορφιάς για να διαφημίσουν τα προϊόντα άλλων. Είναι η στιγμή που εξαργυρώνουν φωτογένεια και αναγνωρισιμότητα με κάθε ευκαιρία. Και ο Θεός έπλασε την Gigi. Της Σάντυς Τσαντάκη.

H Gigi Hadid ήρθε για να μείνει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ένα κορίτσι που θυμίζει κάτι από το Brigitte Bardot, αλλά και Claudia Schiffer και Gisele Bundchen, διεκδικεί τον τίτλο του σούπερ μοντέλου της εποχής, μαζί με την αδερφή της, Bella, αλλά δεν επαναπαύεται εύκολα.

Αφού λοιπόν πρωταγωνίστησε στις πιο σημαντικές επιδείξεις μόδας στη Νέα Υόρκη, στο Μιλάνο και στο Παρίσι, αφού συνέδεσε το όνομά της με τον Tommy Hilfiger, για να παρουσιάσει μια συλλογή με το όνομά της, τώρα ετοιμάζεται να μας μάθει και πώς να βαφόμαστε.

Και να χρησιμοποιούμε προϊόντα ομορφιάς που θα φέρουν την υπογραφή της. Δηλαδή, αν φορέσω το κραγιόν της Gigi, θα μοιάσω αυτομάτως στην Gigi Hadid, γιατί αυτό είναι τελικά το μήνυμα που θέλει να περάσει τόσο η ίδια, όσο και οι άνθρωποι που τη στηρίζουν για να την εκμεταλλευτούν εμπορικά…

Και να σκεφτεί κανείς ότι είναι μόλις 22 χρονών αλλά το επιχειρηματικό δαιμόνιο χτυπάει πλέον από πολύ νωρίς. Οπότ,ε με τη συνεργασία της με την GigixMaybelline, το κορίτσι με τα μακριά μαλλιά και το γενναιόδωρο χαμόγελο, θα λανσάρει ήδη από αυτόν τον μήνα στην Αμερική, προϊόντα μακιγιάζ, με απαλές, παστέλ αποχρώσεις, με το nude και το κοραλί, ήδη στις πιο πετυχημένες προτάσεις. Ή, θέλω να γίνω Gigi στη θέση της Gigi. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com