H Ελεάννα Κατσίρα γνωρίζει τη δύναμη του αξεσουάρ

moda-aksesouar4
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Σε μια χώρα σε κρίση, η μόδα ανθίζει. Μια νέα σχεδιάστρια, που επικεντρώνεται στον χώρο των αξεσουάρ, η Eleanna Katsira, μας προτείνει να επενδύσουμε τον χειμώνα σε πολυχρηστικές τσάντες και χειροποίητα αξεσουάρ με άποψη. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Όσο κι αν βαριέσαι να ασχοληθείς με τη μόδα, (πολλές φορές δεν έχεις διάθεση, ούτε χρήματα για να επενδύσεις και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να κρυφτείς μέσα στη μαύρη σου στολή, για να γίνεις αόρατη), ξέρεις πως με το σωστό αξεσουάρ μπορείς να λύσεις όλα σου σχεδόν τα (στυλιστικά τουλάχιστον) προβλήματα.

Μια Ελληνίδα σχεδιάστρια αξεσουάρ, η Eleanna Katsira, δημιουργεί τσάντες για την γυναίκα που δεν ενδιαφέρεται να συνδέσει το στάτους της με το αξεσουάρ που επιλέγει να κρατήσει ή να περάσει στον ώμο της. Χειροποίητα αξεσουάρ μόδας, όπως ζώνες και κοσμήματα με μεταλλικές υφές και σανδάλια για το καλοκαίρι.

Κάπως έτσι γεννήθηκαν μια σειρά από μικρά και μεγαλύτερα δερμάτινα αξεσουάρ που παίζουν με τις αντιθέσεις, συμφιλιώνουν το μαύρο με το λευκό, παίζουν με τις γήινες αποχρώσεις, προσφέρουν μια νέα ανάγνωση στη μινιμαλιστική διάθεση του τώρα. 

Τίτλος της συλλογής; Γrammi, με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες μαζί. Ας αρχίσουμε να μιλάμε ελληνικά ξανά, και στο ντιζάιν, για να αποδείξουμε ότι η εξωστρέφεια δεν είναι μόνο της μόδας, αλλά, σήμερα, μας συμφέρει, περισσότερο από ποτέ, να προωθήσουμε οτιδήποτε ελληνικό. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com