Ένα μανόν μάς βοηθά να κόψουμε τον καφέ

manon-kafe2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Mας αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ, αλλά δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι κάποιος θα σκεφτόταν τη μαγική εφεύρευση ενός μανόν που κόβει την όρεξη για …καφέ. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Μπεζ, ανοιχτό καφέ και πιο σκούρο. Αυτές είναι οι αποχρώσεις που βλέπουμε στο Instagram. Θα τις υιοθετούσαμε έτσι κι αλλιώς. Όταν όμως διαβάζουμε ότι μπορείς να περάσεις ένα βερνίκι νυχιών και να μειώσεις την καφεϊνη που καταναλώνεις καθημερινά, σκέφτεσαι ότι δεν είναι και τόσο κακή ιδέα.

Μανικιούρ κατά του καφέ, δηλαδή. Η εταιρία Nails Inc, με έδρα της το Λονδίνο, εκεί που μάλλον το τσάι είναι ο μεγάλος αντίπαλος του καπουτσίνο, μόλις έβγαλε στο εμπόριο μια σειρά από βερνίκια, με αποχρώσεις όπως Espresso και Latte και ένα μαγικό μείγμα που υποστηρίζει ότι μπορεί να μας βοηθήσει να μη θέλουμε τόσο συχνά καφέ, ή να τον κόψουμε εντελώς. 

Κι αν θέλετε και λίγη λάμψη, υπάρχουν και βερνίκια με γκλίτερ αλλά το ίδιο αποτέλεσμα, σα να λέμε, γλυκός ελληνικός ή ακόμη καλύτερα, frapuccino. Μήπως να σκεφτεί κάποιος άλλος και βερνίκι κατά του…καπνίσματος, γιατί όχι, και του εθισμού στις ουσίες; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com