Τρία απαραίτητα βήματα ομορφιάς για γυναίκες πριν τα 40

krema-prosopou-omorfia-maska-aggouri
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Όλες μας θέλουμε να είμαστε όμορφες, τώρα, σήμερα, αύριο, μεθαύριο. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ούτε μπορείς να δείχνεις για πάντα όπως όταν ήσουν 20 χρονών. Οπότε τι κάνουμε; Λύσεις υπάρχουν. Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Eπαναλαμβάνουμε την ίδια ακριβώς ρουτίνα, με τις κρέμες μας, την ενυδάτωσή μας, τα σέρουμ που έχουμε επιλέξει, χωρίς να βαριόμαστε, χωρίς να λουφάρουμε, με αφοσίωση και έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. 

2. Μην τσιγκουνεύεστε την κρέμα ματιών, γιατί όλη η κούραση στο πρόσωπο από εκεί ξεκινάει, οπότε με αργές, κυκλικές κινήσεις, κάντε το απαραίτητο μασάζ ξανά και ξανά. Κρέμα ημέρας, κρέμα νυχτός, αντιηλιακό και κρέμα ματιών. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει, αν θέλετε κάτι που σας δροσίζει, κάτι που μειώνει το πρήξιμο με μαγικό τρόπο, ή ακόμη και τους μαύρους κύκλους. 

3. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον λαιμό και το ντεκολτέ σας, γιατί μπορεί το δέρμα του προσώπου να είναι σε καλή κατάσταση, το ίδιο όμως πρέπει να συμβαίνει και με τα πέριξ. Κι αν ως τώρα δεν βάζατε αντιηλιακό στον λαιμό, δεν πειράζει. Ξεκινήστε από σήμερα που ο ήλιος λάμπει…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com