Σε ποιο site οι celebrities μοιράζονται αλήθειες, μυστικά και ψέματα της ομορφιάς;

emily-weiss
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Όλοι θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους success story στο Ίντερνετ. Η Emily Weiss δημιούργησε το Into the Gloss με αληθινές ιστορίες γυναικών. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν είναι εύκολο να κουβαλάς τον τίτλο της ιδρύτριας και CEO μιας πετυχημένης ιδέας στα 29 σου. Κι όμως. Η Emily Weiss ήταν εκείνη που σκέφτηκε να στήσει έναν κόσμο με μυστικά ομορφιάς, βιωματικά, με αναγνωρίσιμα πρόσωπα και αληθινές συμβουλές.

Κάπως έτσι μάθαμε ότι η Cindy Crawford είχε δεχτεί μεγάλη πίεση και από τη μητέρα της προκειμένου να αφαιρέσει την ελιά-σήμα κατατεθέν πλέον στο πρόσωπΌ της. Η Selena Gomez παραδέχεται ότι λούζει μόνη τα extensions στα μαλλιά της, σα να ήταν …δικά της. 

Αυτό είναι το Into the Gloss, ένα site που περιγράφει ιστορίες γυναικών που φωτογραφίζονται ξανά και ξανά, τσαλακώνοντας συχνά την εικόνα τους, για να δείξουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Τι λένε οι περισσότερες σταρ όπως η Liv Tyler, η Anna Sui, η Courtney Love; «Αδιαφορώ για την ομορφιά». Άραγε να το εννοούν; 

Μας αρέσει η ιδέα μιας απογυμνωμένης ιδέας και ρεαλιστικής άποψης της ομορφιάς, που δεν αναπαράγει εικόνες από το κόκκινο χαλί, ούτε διαφημίζει προϊόντα σε βαρετά ρεπορτάζ αγοράς. Προτιμάμε την αφήγηση, την βιωματική ομορφιά, από το κουτσομπολιό.

Όλα ξεκίνησαν το 2010, για να ακολουθήσει και το Glossier με προϊόντα ομορφιάς πλέον, δοκιμασμένα, μια νέα λογική. Μια κοπέλα που ξεκίνησε μόνη έχει τώρα πολυάριθμη ομάδα ταλαντούχων συνεργάτων και συνεχίζει να παίρνει η ίδια συνεντεύξεις από τις πρωταγωνίστριες του Into the Gloss. Τελικά όλα είναι μια ιδέα. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com