O Tommy Hilfiger σχεδιάζει για πρώτη φορά είδη σπιτιού

tommy-hilfiger
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Όταν το αμερικάνικο όνειρο πωλείται σε τιμή ευκαιρίας, οι σχεδιαστές μόδας είναι οι πρώτοι που μπορούν να το λανσάρουν. Ο Tommy Hilfiger μπορεί να άργησε αλλά τώρα βάζει πλέον την υπογραφή του ακόμη και στα σεντόνια που κοιμόμαστε. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Φανταστείτε απλές γραμμές και ακόμη πιο απλές αποχρώσεις. Λευκό και μπλε σκούρο, άντε και λίγο κόκκινο, σαν τις ρίγες που συνηθίζουμε να βλέπουμε στις συλλογές του Αμερικανού σχεδιαστή.

Για να προσθέσουμε και παπλώματα, μαξιλάρες και μαξιλάρια, σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, κάτι ασορτί τσάντες (για τα άπλυτα;), είδη σπιτιού που φανταζόμαστε ήδη να φωτογραφίζονται στα περιοδικά.

Και με τα σπίτια των αληθινών ανθρώπων τι γίνεται; Ανεβάζουν σίγουρα τα στόρια για να μπει φως από παντού. Προσθέτουν λευκά φωτιστικά και ρετρό τηλέφωνα, παρακολουθούν τις τάσεις που προτείνει ο Tommy Hilfiger και τις υιοθετούν και στην καθημερινότητα τους, στο μπάνιο και στην κρεβατοκάμαρα, όπως θέλει να τα σκηνοθετεί πλέον ο σχεδιαστής-μαέστρος. 

Θα τολμούσατε να βάλετε γκρι με μπλε και καρό; Ή ριγέ πουφ με ναυτικές αποχρώσεις και πιο έντονες ρίγες με βάση το λευκό και εμμονικά εμπριμέ; Ο Tommy Hilfiger μας προτείνει να διασκεδάσουμε λίγο την εποχή και να φέρουμε το καλοκαίρι στον χειμώνα. Πειράζει δηλαδή αν δεν αγοράσουμε δικά του πράγματα κι αν απλώς παίξουμε με τις τρεις βασικές αποχρώσεις που προτείνει; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com