Όταν η Lady Gaga μεταμορφώνεται σε Marilyn

lady-gaga-marylin-monroe
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga αντιγράφει την Marilyn Monroe, όχι μόνο στο ντύσιμο και την πόζα, αλλά ακόμη και στην τελευταία λεπτομέρεια. Είναι αλήθεια τόσο εύκολο να γίνεις …Marilyn; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Φόρεσε καυτό μαύρο σορτς με λευκές γόβες, σουτιέν με ενίσχυση και λευκή φανέλα, μαύρα γυαλιά πεταλούδες και έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ, σχεδόν κίτρινα, για να φωτογραφηθεί στον δρόμο από τους παπαράτσι σαν σύγχρονη Marilyn.

Η Lady Gaga λατρεύει τις μεταμορφώσεις, ίσως γιατί δεν αντέχει να είναι ο εαυτός της, και προτιμά κάθε φορά να υποδύεται και μια νέα περσόνα. Και, μάλλον, αν την παρατηρήσει κανείς, ο αγαπημένος της ρόλος είναι αυτός της Marilyn Monroe. 

Και μπορεί το ντοκιμαντέρ για τη ζωή τής ερμηνεύτριας με τίτλο «Gaga: Five Foot Two» να εισπράττει μάλλον θετικές κριτικές αλλά, όπως κι αν κόψει ή βάψει τα μαλλιά της, Marilyn δεν θα γίνει, κι αυτή είναι η μόνη αλήθεια. 

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε κι εμείς να εμπνευστούμε από τις απόλυτες σταρ του παρελθόντος, με μυστικά ομορφιάς που παραμένουν ζωντανά μέσα από τη μεγάλη οθόνη και όλες τις λύσεις που μπορούμε να ανακαλύψουμε στα προϊόντα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας: από ψεύτικες βλεφαρίδες και μαλακό, μαύρο μολύβι για ψεύτικη ελιά πάνω από το στόμα, μέχρι μαύρο αϊλάινερ για έντονο βλέμμα, δανεικό από τα fifties. Σας θυμίζει κάποια; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com