Τέσσερα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει πάντα να έχουμε μαζί μας

proionta-omorfias-tsanta4
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι μακιγιέρ μπορούν να κάνουν θαύματα με τρία προϊόντα κι εμείς παιδευόμαστε με ό,τι έχουμε αγοράσει κατά καιρούς. Αν παρακολουθήσουμε τις συμβουλές τους, μπορούμε να καταλήξουμε σε τέσσερα εργαλεία ομορφιάς που ειδικά αυτήν την εποχή είναι απαραίτητα για να νιώθουμε και να δείχνουμε καλύτερα. Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Ένα λάδι σε μια έξυπνη, μικρή συσκευασία, είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα μας, για ενυδάτωση, για να φαίνεται πιο λαμπερό το δέρμα μας και το πρόσωπό μας, για να δείχνουμε πιο νέες, χωρίς περιττές κινήσεις. Και δεν είναι μόνο ότι μπορούμε να το απλώσουμε στο δέρμα μας όποτε το αισθανόμαστε να τραβάει, αλλά μπορούμε να βάλουμε λίγο στη βάση που χρησιμοποιούμε, για να απλωθεί καλύτερα. 

2. Ένα κόκκινο κραγιόν, σταθερό, ματ, κλασικό. Ακόμη κι αν δεν έχετε χρόνο, αν αισθάνεστε κουρασμένες, μόνο με τη σκέψη ότι θα φορέσετε κόκκινο στα χείλη, αλλάζει η διάθεση. Και όλα γίνονται με έναν μαγικό τρόπο, παραμυθένια. Όμως, προσοχή: δεν είναι όλα τα κόκκινα το ίδιο. Βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει. 

3. Ρουζ χωρίς πινέλο, ιδανικά σε παλέτα με εναλλακτικές αποχρώσεις, για να μην χρησιμοποιούμε πινέλα και περιττά αξεσουάρ, να πασαλειβόμαστε με άνεση, ακόμη και με τα δάχτυλα, όπου κι αν βρισκόμαστε, ιδανικά στο καθρεφτάκι του αυτοκινήτου. Και αν δεν έχουμε λιπ-γκλος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κρεμώδες ρουζ για ενυδάτωση και λίγη λάμψη, και στα χείλη. 

4. Μαύρο μάσκαρα. Απαραίτητο, καινούργιο, με άψογο βουρτσάκι, γενναιόδωρο, για να χτενίζουμε και να μακραίνουμε τις βλεφαρίδες μας, ξανά και ξανά. Να τις ξεχωρίζουμε και να τις αγαπάμε. Γιατί και το μακιγιάζ θέλει φροντίδα, και αγάπη. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com